Η γραμμή του Πάρντο

Η προσπάθεια ανάκαμψης και αντίδρασης είναι το ζητούμενο για την ομάδα μας και για να γίνει αυτό θα πρέπει να αλλάξουμε και μυαλά. Μπορεί η ήττα από τον Ερμή να αποδόθηκε σε τεράστιο βαθμό από όλους μας στα λάθη τακτικής του Δώνη αλλά όσο περνούν οι μέρες γίνεται αντιληπτό ότι στον Αρχάγγελο υπήρξε εφησυχασμός. Δυστυχώς η τριάρα επί της Αελ δημιούργησε την εντύπωση ότι η συνέχεια θα ήταν εύκολη. Ο Πάρντο ο οποίος μετά από κάθε αγώνα σχολιάζει μέσω twitter το αποτέλεσμα και τις προεκτάσεις έκανε με καθυστέρηση τη δική του τοποθέτηση – προτροπή ενόψει της συνεχεία. Χτες μέσω twitter έκανε την εξής σημαντική τοποθέτηση “We have 1 final on Saturday. Only think about Saturday. Game after game. Like this we came back and like this we have to finish”.

Μέσα από τα πιο πάνω προκύπτει η στάση που πρέπει να έχουν όλοι και κυρίως οι παίκτες και ο προπονητής. Έχουμε μπροστά μας τέσσερις τελικούς αλλά δεν απαγορεύεται να σκεφτόμαστε οτιδήποτε άλλο εκτός από τον αμέσως επόμενο. Και αυτό γιατί όταν το πράξαμε δεχτήκαμε την ήττα από τον Ερμή.

Έχει δίκαιο ο Πάρντο. Όλοι στον Αρχάγγελο πρέπει να σκέφτονται τον αγώνα του Σαββάτου. Κάθε αγώνα με τη σειρά του, όπως τους προσέγγισαν και όταν κατάφεραν να βρεθούν στην κορυφή.

Εννοείται ότι έτσι πρέπει να προσεγγίσει το θέμα και ο κόσμος. Μόνο έτσι θα πιστέψουν ξανά και οι απαισιόδοξοι ότι είναι εφικτό να πάρουμε την υπόθεση τίτλος στον τελευταίο αγώνα με την Αελ.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!