Η ετοιμότητα του Βάτερμαν

Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε τους λόγους που εσπευσμένα έγινε η μεταγραφή του Βάτερμαν αφού το ζητούμενο πλέον είναι να επιβεβαιωθεί η ετοιμότητα του Ολλανδού τερματοφύλακα ενόψει του αγώνα της Τρίτης. Όπως προκύπτει από τις σημερινές δηλώσεις του Πετεβίνου ο Βάτερμαν ακολουθούσε τις τελευταίες 20 μέρες ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων . Αυτό δημιουργεί βάσιμες ελπίδες ότι ο Βατέρμαν θα μπορέσει να υπερασπιστεί επιτυχώς την εστία του ΑΠΟΕΛ κάτι που θα κριθεί και από τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου:

«Υπάρχει η ανυπομονησία, είναι το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς και μετράμε αντίστροφα. Θα πάμε σε αυτό το παιχνίδι για να πετύχουμε μια νίκη που θα μας δίνει το δικαίωμα να βάλουμε τις βάσεις πρόκρισης ενόψει και του επαναληπτικού στα Σκόπια» είπε αρχικά.

Για την ετοιμότητα της ομάδας…
«Νομίζω ότι το πιο σημαντικό στοιχείο για μια ομάδα στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι η σοβαρότητα, η καλή μελέτη του αντιπάλου και η έκφραση της ποιότητας των ποδοσφαιριστών μας στο γήπεδο. Δεν μπορώ να μην συμφωνήσω ότι σε σύνολο το ΑΠΟΕΛ έχει καλύτερη ποιότητα έναντι της Βαρντάρ. Βέβαια ομάδες όπως η Βαρντάρ έχουν σαν παράδειγμα ομάδες όπως το ΑΠΟΕΛ. Αυτό γιατί από την ίδια αφετηρία άρχισε το ΑΠΟΕΛ την τελευταία πενταετία φτάνοντας στις μεγάλες επιτυχίες. Έχουμε τους παίκτες που πέραν από την ποιότητα έχουν και τον αγωνιστικό εγωισμό για να υπερκαλύψουν την έλλειψη ετοιμότητας και να πάρουν το ζητούμενο».

Για την μουρμούρα για τα αποτελέσματα στα φιλικά…
«Το ζητούμενο είναι ότι τα φιλικά προετοιμασία και ειδικά στα φιλικά που η ομάδα είχε νέο προπονητή και αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και νέα αγωνιστική φιλοσοφία, ήταν να δούμε κάποια πράγματα πέραν από την αγωνιστική εικόνα. Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε ότι σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όλα ήταν δυνατά φιλικά. Σημασία δεν έχουν τα αποτελέσματα αλλά να δείχνει και αγωνιστική εικόνα που να βελτιώνεται συνεχώς. Θέλω να εκφράσω την σιγουριά ότι το ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί πολύ πιο συγκροτημένο αγωνιστικά σε σχέση με τα φιλικά για να καταφέρει να πάρει το ζητούμενο».

Για τον Βάτερμαν…
«Ανακοινώθηκε, πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα θα αρχίσει προπονήσεις μαζί με τους υπόλοιπους. Στο αγωνιστικό ο Βάτερμαν ακολουθούσε μια προπονητική προετοιμασία τις τελευταίες 20 μέρες με ένα γκρουπ άλλων ποδοσφαιριστών με δικό τους γυμναστή. Πέραν από την ποιότητα του σημαντικό κριτήριο για την απόκτηση του έπαιξε και η ετοιμότητα του».

Για τα εισιτήρια διαρκείας…
«Τέτοιο πράγμα δεν έχει ξανά συμβεί τέτοια εποχή. Πέρσι στις 6 χιλιάδες φτάσαμε στα μέσα Αυγούστου. Ευελπιστούμε ότι συνολικά θα φτάσουμε στα επίπεδα τα περσινά

Για τα εισιτήρια ενόψει Βαρντάρ…
«Ξεπεράστηκαν οι εννιάμιση χιλιάδες μαζί με τα διαρκείας και να συνεχίσουμε έτσι θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας σε πολύ μεγάλη ποσότητα και είναι σημαντικό αυτό στην προσπάθεια για το πρώτο βήμα απέναντι στην Βαρντάρ».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!