Η ομάδα τα δημιουργεί όλα

Ο ΑΠΟΕΛ αποφάσισε να μας τρελάνει με τα πολλά και πλήρως διαφορετικά αγωνιστικά πρόσωπα που παρουσιάζει καθ’ολη την φετινή χρονιά. Η εντελώς αντίθετη εκδοχή του ματς με την αεκ στο ματς με τους χόχους έφερε μια μεγαλειώδη νίκη, σε μια περίοδο που η ομάδα μας χρειάζονταν να παρουσιάσει κάποια στοιχεία επιβεβαίωσης των δυνατοτήτων της. Η εμφάνιση με τους χόχους κουβαλά αρκετά άλλα στοιχεία που τα έχουμε ανάγκη, πέραν από το σκορ πρόκρισης. Ο ΑΠΟΕΛ του πρώτου ημιτελικού έκανε την μεγάλη ανάφλεξη ανάμεσα στον κόσμο της ομάδας, αναθερμαίνοντας την πίστη για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Η μιζέρια που μας καταπλακωσε μετά την τραγική εμφάνιση στο ΓΣΖ αντικαταστάθηκε σε μεγάλο βαθμό από την πίστη ότι το αγωνιστικό προφίλ του καλού ΑΠΟΕΛ δεν έχει χαθεί.

Η τριάρα πάνω στους χόχους αλλά και η πολύ θετική παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών που αγωνιστηκαν γέμισαν και πάλι με ενθουσιασμό τους οπαδούς μας. Ταυτόχρονα στέλνουν και ένα ηχηρό μήνυμα προς τους αντιπάλους ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν τα παρατά. Δείχνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και ότι δεν έχουμε ξεμείνει από δυνάμεις.

Το πάθος που τόσο έλειπε στην αγωνιστική συνταγή του ΑΠΟΕΛ στους τελευταίους αγώνες επανήλθε και πάλι. Η μαχητικότητα κ‎αι το πείσμα όσων αγωνίστηκαν απέναντι στο παράρτημα ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για τον φετινό ΑΠΟΕΛ. Ένα στοιχείο που σκορπά στον κόσμο μεγάλη αισιοδοξία και που απαιτείται για να αλλάξει το σκηνικό και στις κερκίδες.

Είναι προφανές ότι η τύχη της ομάδας μας και η αλλαγή όλου του σκηνικού περνά μέσα από το 90λεπτο. Ο κόσμος, στα τελευταία αυτά στάδια την χρονιάς είναι κοντά στην ομάδα. Χρειάζεται μια καλή αφορμή για να πετύχει και πάλι ο ΑΠΟΕΛ κάτι που δεν έχει καταφέρει κανείς άλλος.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!