Η παραδοχή και η απόφαση

Μετά από δυο περίπου μήνες όπου οι οπαδοί μας δεν είχαν τη δυνατότητα να πάνε στο ΓΣΠ και να δουν την ομάδα, αύριο θα επιστρέψουν. Ο ΑΠΟΕΛ έχει εκτίσει την τιμωρία που του είχε επιβληθεί και αρχίζει τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος με τον κόσμο στο πλευρό του. Το -2 από την κορυφή σε συνδυασμό με τα αγωνιστικά προβλήματα που χρονολογούνται δημιουργεί άγχος. Η διαχείριση αυτού του άγχους και η βελτίωση της απόδοσης είναι τα ζητούμενα έτσι ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες και να ελπίζουμε σε απώλειες του Απόλλωνα. Στην προσπάθεια αυτή ο κόσμος έχει να επιτελέσει ρόλο έστω και αν κάποιοι μπορεί να ισχυριστούν ότι δεν είναι πρωταγωνιστικός. Ο όγκος και κυρίως ο παλμός των οπαδών στην κερκίδα δημιουργούν ένα γενικότερο κλίμα που μπορεί να λειτουργήσει ως στήριγμα αλλά και να δώσει την επιπλέον ώθηση στους παίκτες μας.

Είναι φανερό μετά από τόσους μήνες ότι η περίφημη βελτίωση δεν θα έρθει στο βαθμό που την αναμένουμε. Η ομάδα έχει τόσα και τέτοια προβλήματα που δεν μπορεί τώρα στα τελευταία στάδια του πρωταθλήματος να αρχίσει να παίζει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο και να κερδίζει ενθουσιάζοντας τα πλήθη.

Όσοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμα πρέπει να αποδεχτούν ότι ο φετινός ΑΠΟΕΛ είναι αυτός που βλέπουμε τους τελευταίους 7 μήνες. Μετά την αποδοχή θα πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν να βοηθήσουν αυτή την ομάδα στην προσπάθεια που επιχειρεί για ένα νέο comeback που θα την οδηγήσει στο τρίτο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!