Η ρέντα του Ατόρνο, ο κέρβερος Πάρντο και ο μπακ Νούνο

Γράφαμε και πριν τον αγώνα για τις τραγικές επιδόσεις της Αγιάς Νάπας και παρόλο που έδειξε διάθεση σε ολόκληρο το ενενηντάλεπτο, η νίκη του ΑΠΟΕΛ ήταν αναμενόμενη και δίκαιη. Με τον Ατόρνο να σπάζει όλα τα κοντέρ και να σκοράρει με κάθε τρόπο η αποτελεσματικότητα του φετινού ΑΠΟΕΛ είναι για σεμιναρίο. Ενώ σε κάποιους αγώνες φάνηκε ότι ίσως η ρέντα του Ατόρνο θα είχε σύντομη ημερομηνία λήξης, ο Παραγουανός συνεχίζει όχι μόνο τις καλές εμφανίσεις αλλά και τη στενή επαφή με τα δίκτυα. Ο Ατόρνο πέτυχε μέχρι στιγμής 11 από τα 23 φετινά τέρματα και οδηγεί την ομάδα μας από νίκη σε νίκη, ενώ όποτε χρειάστηκε (εκτός με ομόνοια) ανταποκρίθηκαν και οι υπόλοιποι. Η κακή εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου είναι εν μέρει κατανοητή όπως επίσης και ο λόγος που ο Γιοβάνοβιτς έκρινε σκόπιμο να κάνει και δημόσια τα παράπονα του προς τους παίκτες. H λογική λεει ότι κατά τη διαρκεία της εβδομάδας ο Γιοβάνοβιτς θα διασφαλίσει ότι οι παίκτες θα παρουσιαστούν έτοιμοι από κάθε άποψη για τον δύσκολο αγώνα του Σαββάτου στην Άχνα αφού κανένας δεν μπορεί να μείνει κολλημένος στον χτεσινό αγώνα.

Ο κέρβερος ΠάρντοΠαρόλο που ο Πάρντο δέχτηκε γκολ μετά από τέσσερις αγώνες και αυτό από ωραίο πλασέ του Κλουκόφσκι! δεν μπορούμε παρά να εκθειάσουμε την όλη του παρουσία. Ο Ισπανός σε κάθε αγώνα πραγματοποιεί τουλάχιστον μια σωτήρια απόκρουση και δείχνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του ότι αποτελεί εγγύηση κάτω από τα δοκάρια.

Προτιμήθηκε ο Μοράις

Η καλή παρουσία του Αντωνιάδη στον αγώνα κυπέλλου, η δυναμικότητα της Αγίας Νάπας και το 4-0 του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν αρκετά για να δούμε τον Αντωνιάδη να αγωνίζεται σε αγώνα πρωταθλήματος. Αυτό που προκάλεσε ιδιαίτερα σχόλια και απορίες ήταν η απόφαση του Γιοβάνοβιτς να περάσει τον Μοράις στο κέντρο της άμυνας όταν έγινε η αλλαγή Καρυπίδη-Τζιόλη.

Σε κάθε περίπτωση επιβεβαιώνεται ότι οι ευκαιρίες που θα πάρει τόσο ο Αντωνιάδης όσο και ο Χαραλάμπους στο παρών στάδιο θα είναι περιορισμένες. Είναι για αυτό που σύμφωνα με πληροφορίες μας αξιολογείται σοβαρά το ενδεχόμενο κάποιοι (συμπεριλαμβανομένου και του Κίσσα) να παραχωρηθούν δανεικοί σε ομάδα πρώτης κατηγορίας στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!