Η Φιλαρμονική Μπάντα του ΑΠΟΕΛ σας προσκαλεί…

Η ιδέα της δημιουργίας της «Γαλαζοκίτρινης Μπάντας» που θα παίζει για πάρτι της αγαπημένης μας ομάδας δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα. Η Φιλαρμονική «Γαλαζοκίτρινη Μπάντα» δημιουργήθηκε με σκοπό να εκφράζει και μουσικά τα συναισθήματα του κόσμου του Θρύλου, όποτε και όπου χρειάζεται. Η πρωτοβουλία του apoel.net να «ανεβάσει» ακόμα πιο ψηλά την ΑΠΟΕΛίστικη περηφάνια δεν έμεινε απλά μια ακόμα ωραία ιδέα στο συρτάρι. Πάνε τώρα τρεις ολόκληροι μήνες από την πρώτη συνάντηση όλων των ΑΠΟΕΛιστών που πίστεψαν σε αυτή την ιδέα και η απόφασή τους να ενταχθούν στην Φιλαρμονική Μπάντα του ΑΠΟΕΛ έχει γίνει μια καθημερινή μοναδική εμπειρία. Η παρουσία της Μπάντας στον τελευταίο αγώνα των ομίλων του Champions League στο ΓΣΠ επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για μια καταπληκτική ιδέα με τεράστια προοπτική.

Η δημιουργική αυτή ιδέα της Φιλαρμονικής Μπάντας του ΑΠΟΕΛ αγκαλιάστηκε αμέσως από το Σωματείο και λειτουργεί κάτω από την ομπρέλα αυτού. Η «Γαλαζοκίτρινη Μπάντα» αποτελείται από μουσικούς οπαδούς του ΑΠΟΕΛ που ανταποκρίθηκαν αμέσως στο κάλεσμα των εμπνευστών της ιδέας και έτσι δημιουργήθηκε ένα πολύ δυναμικό μουσικό σύνολο. Η Μπάντα αποτελείτε από πνευστά και κρουστά όργανα και αριθμεί αυτή την στιγμή 21 άτομα. Ο Μαέστρος και ενορχηστρωτής όλων των τραγουδιών της Φιλαρμονικής είναι ο Γιάννης Χατζηλοϊζου ο οποίος όπως και οι υπόλοιποι μουσικοί που παίζουν στην Μπάντα προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του για το μεγαλείο της ομάδας μας.

Η Φιλαρμονική Μπάντα του ΑΠΟΕΛ κτίστηκε με πολύ πάθος και όραμα, κάτι που είναι απαραίτητο όταν αναφερόμαστε σε κάποιο κομμάτι του ΑΠΟΕΛ. Εδώ και λίγες μέρες, έχει λειτουργήσει και η ιστοσελίδα της «Γαλαζοκίτρινης Μπάντας» στο διαδίκτυο την οποία μπορείτε να επισπευτείτε στο www.apoelphilarmonicband.com

Όσοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρονται να ενταχτούν στην Φιλαρμονική της ομάδας μας μπορούν να στείλουν τα στοιχεία τους: Όνομα, Ηλικία, Τηλέφωνο και ένα μικρό κείμενο για την μουσική τους εκπαίδευση στο [email protected]

Επίσης όσοι γονείς ενδιαφέρονται να ενταχτούν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα εκμάθησης κάποιου μουσικού οργάνου που έχει οργανώσει η «Γαλαζοκίτρινη Μπάντα», μπορούν και πάλι να στείλουν τα στοιχεία τους στο [email protected] και θα επικοινωνήσουν οι υπεύθυνοι της Φιλαρμονικής μαζί τους για περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!