Θέλουμε και το SuperCup

Μπορεί οι προτεραιότητες μας να έχουν αλλάξει και η ευρωπαϊκή καταξίωση να είναι πλέον ο υπ’αριθμόν ένα στόχος αλλά υπάρχουν και οι εγχώριες διοργανώσεις. Ο αγώνας του super cup εναντίον της Πέγειας είναι μια καλή αφορμή για να δείξουμε ότι υπάρχει η απαιτούμενη σοβαρότητα αλλά και βάθος στην ομάδα για να διεκδικήσουμε τα εγχώρια κεκτημένα. Το μεγαλύτερο στοίχημα με την ομάδα να συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι τα Χριστούγεννα είναι να μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις όλα τα τρόπαια και στην Κύπρο. Για να γίνει αυτό θα χρειαστεί καλή διαχείριση του υφιστάμενου υλικού αλλά και κάποιες προσθήκες κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλά και τα έσοδα που θα έχουμε αποτελούν εγγύηση ότι τα πιο πάνω θα γίνουν στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Ο αγώνας με την Πέγεια είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρουν χρόνο συμμετοχής παίκτες που είναι έτοιμοι αλλά η κρισιμότητα των προηγούμενων αγώνων έκανε δύσκολη τη συμμετοχή τους. Οι τέσσερις νεοφερμένοι είναι οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις αφού χρειάζονται αγώνες για να μπορέσουν να ενσωματωθούν στον επιθυμητό βαθμό με την υπόλοιπη ομάδα. Το κίνητρο τόσο σε αυτούς όσο και στους υπόλοιπους υπάρχει αφού θα θέλουν να δείξουν ότι μπορούν και αυτή ανά πάσα στιγμή να βοηθήσουν ως βασικοί.

Μια άλλη παράμερος που έχει το δικό της ενδιαφέρον είναι το αν ο Γιοβάνοβιτς επιχειρήσει να παρατάξει την αμυντική γραμμή που θα προτιμήσει και στον αγώνα με την Κοπεγχάγη. Οι αναγκαστικές απουσίες των Πουρσαϊτίδη και Μπρούσερ θα φέρουν ριζικές αλλαγές και το ζητούμενο είναι να μη στοιχίσουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!