Θα βάλουμε μια τελεία εαν..

Ο Χάρης Φωτίου με δηλώσεις του κάλεσε τον κόσμο να βάλει μια τελεία στο τι έγινε στο ΓΣΖ. Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα είπε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να ξεκινήσει το παιχνίδι με την Ομόνοια και να σκέφτεται ότι βρισκόμαστε στο 90+5 του αγώνα με την ΑΕΚ. Είναι φανερό ότι πέραν όλων των άλλων προβλημάτων μας θα πάμε να αντιμετωπίσουμε το παράρτημα με κακή ψυχολογία. Η προτροπή των διοικούντων είναι μεν σωστή αλλά σε μεγάλο βαθμό ανέφικτη αφού ο φετινός ΑΠΟΕΛ δεν έχει καταφέρει να πείσει ακόμα και τους πιο αισιόδοξους. Ο κόσμος ή τουλάχιστον αυτοί που δεν μπορούν μακριά από την ομάδα θα είναι στο ΓΣΠ το απόγευμα της Τετάρτης. Αυτοί όμως που θα πρέπει να κάνουν τη διαφορά και να πείσουν είναι οι ποδοσφαιριστές και η τεχνική ηγεσία. Η τραγική εμφάνιση με την Αεκ, η αδυναμία του Φινκ να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα αλλά και οι τρεις σερί αγώνες χωρίς νίκη είναι εκεί για να μας θυμίζουν με ποια δεδομένα πάμε στον ημιτελικό.

Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να αντιδράσει σαν μεγάλη ομάδα. Όχι μόνο στον αγώνα κυπέλου αλλά και στη συνέχεια του πρωταθλήματος που είναι και ο μεγάλος στόχος. Αν υπάρχει το στοιχείο του εγωισμού και της καρδιάς του πρωταθλητή είναι κάτι που πρέπει να το βλέπουμε σε κα΄θε αγωνιστική και όχι επιλεκτικά.

Μόνο έτσι θα βάλουμε όλοι μια τελεία στην καταθλιπτική εικόνα που εκπέμπει συχνά – πυκνά το  ποιοτικότερο ρόστερ του πρωταθλήματος!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!