Θα κλείνει η…νότια

Το πρώτο μέτρο για να σταματήσει η παράλογη τιμωρία της διεξαγωγής αγώνων σε άδεια γήπεδα πήρε σήμερα σάρκα και οστά. Μετά από συνεννόηση των προέδρων συγκεκριμένων ομάδων και της πρωτοβουλίας του ΑΠΟΕΛ αποφασίστηκε το κλείσιμο της κερκίδας στην οποία δημιουργούνται τα προβλήματα. Στην περίπτωση μας αντί να τιμωρείται η ομάδα ή και οι οπαδοί που δεν δημιουργούν προβλήματα με το άναμμα φωτοβολίδων θα τιμωρούνται αυτοί που βρίσκονται στη νότια. Η σχετική ενημέρωση αναφέρει τα ακόλουθα:

Μεταξύ άλλων τροποποιήσεων στους Πειθαρχικούς κανονισμούς που αποφάσισε στην αποψινή του συνεδρία το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου,  αποφάσισε όπως για τη μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων στα Στάδια,  αντί να τιμωρείται η ομάδα με ποινή κεκλεισμένων των θυρών μετά την 6η παραπομπή στη Δικαστική Επιτροπή, να τιμωρείται η κερκίδα ή το μέρος της κερκίδας όπου βρίσκονται οι οργανωμένοι φίλαθλοι της ομάδας.

Το πιο πάνω μέτρο δεν αφορά παραπτώματα όπως η ανάρτηση ρατσιστικών πανό οπότε είναι πολλά που πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να υπάρξει πρόοδος και να σταματήσει ο ΑΠΟΕΛ να τιμωρείται για αυτά που δεν έχει ευθύνη ή μπορεί να ελέγξει.

Οι οπαδοί μας που βρίσκονται στη νότια και εξακολουθούν σε κάθε αγώνα να ανάβουν φωτοβολίδες πρέπει πλέον να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να λειτουργήσουν με περισσότερο ΑΠΟΕΛισμο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!