Καθοριστική εβδομάδα – μετράμε αντίστροφα

Σε 10 μέρες αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα χρόνια, γεγονός που δημιουργεί τα πρώτα χρονοδιαγράμματα για την έγκαιρη ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Η ανάγκη για έγκαιρη αλλά και ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ θα θέσει τις προϋποθέσεις για να παρουσιαστούμε έτοιμοι στον πιο καθοριστικό αγώνα της χρόνιας. Αναφερόμαστε στον τρίτο προκριματικό του champions league. Με αυτά τα δεδομένα ο στόχος της διοίκησης αλλά και του Δώνη είναι μα κλείσει αυτή την εβδομάδα μια τουλάχιστον μεταγραφή. Οπως είναι γνωστό έχει καθοριστεί short list υποψηφίων και για τις δυο θέσεις που υπάρχει δυνατότητα και ανάγκη ενίσχυσης.

Αναφερόμαστε στον κεντρικό αμυντικό και επιθετικό που θα αποκτηθούν αφού η ιεράρχηση αναγκών επιβάλλει ενίσχυση στις συγκεκριμένες θέσεις. Και για τις δυο θέσεις έχουν εντοπιστεί οι παίκτες που θέλει ο Δώνης με τους οποίους έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές και βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις.

Ξεκαθαρίζει και του Ντε Βινσέτι

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει και η ιστορία του Ντε Βινσετι με τα δεδομένα να είναι γνωστά και μάλλον να οδηγούν σε μη συνέχιση της συνεργασίας. Η οικονομική διάφορα με τον Ολυμπιακό είναι χαώδης και ούτε η αντιπρόταση του ΑΠΟΕΛ μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα αν δεν λογικευτεί η διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδος.

Σε δεύτερη χρονικά φάση θα προκύψει και η αναγκη για αποδέσμευση ενός παίκτη από το υφιστάμενο ρόστερ αφού δεν αρκούν οι προσθήκες στις πιο πάνω θέσεις προκειμένου να ισχυροποιηθεί το ρόστερ. Η τρίτη προσθήκη θα αφορά τον αριστερό μπακ που χρειαζόμαστε ενώ καλώς η κακώς ο βασικός υποψήφιος για αποχώρηση εξακολουθεί να είναι ο Σαντίν.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!