Και κούπα και πρόβα

Ο ΑΠΟΕΛ δίνει σήμερα τον πρώτο επίσημο αγώνα για τις εγχώριες διοργανώσεις και όπως είναι φυσιολογικό θέλει να τον κερδίσει. Ο αντίπαλος μας είναι η Αελ και ο αγώνας αφορά το super cup. Πρόκειται για ένα θεσμό που έχει τη λιγότερη σημασία αλλά αυτά δεν σημαίνει οτιδήποτε όταν είσαι ο ΑΠΟΕΛ που θέλεις να συνεχίσεις την παντοκρατορία σου. Πάνω από όλα ο σημερινός αγώνας είναι και η τελική πρόβα της ομάδας μας ενόψει του αγώνα με την Αστάνα.

Ο τραυματισμός του υπερπολύτιμου Βάντερ μας θυμίζει έστω και αν θέλουμε να κατακτήσουμε το super cup, είναι πιο σημαντικό να τελειώσουμε τον αγώνα χωρίς προβλήματα. Οι αναμνήσεις από τον τελευταίο αγώνα μας με την Αελ είναι πρόσφατες. Με τον τελικό κυπέλλου να έχει κριθεί ο Σιέλης με ένα αντιαθλητικό κτύπημα αποτέλειωσε τον Αλωνεύτη. Προσοχή λοιπόν…

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος θα δούμε αν ο Πασιένσια επιλέξει να θολώσει τα νερά ξέροντας ότι οι Καζακστανοί θα έχουν μάτια στο ΓΣΠ ή αν θα επιχειρήσει να δοκιμάσει πράγματα ενόψει του αγώνα με την Αστάνα.

Ένα από τα πιο ουσιαστικά ερωτηματικά αφορά τον αντι Βινίσιους ενώ πλέον τίθεται και το ερώτημα του παίκτη που θα καλύψει το άκρο της μεσαίας γραμμή αφού ο Βάντερ είναι εκτός πλάνων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!