Και τώρα μοντάρισμα

Έντεκα μέρες και με τρία φιλικά στο χέρι πριν τον αγώνα με την Βαρντάρ ο Πασιένσια πρέπει να αρχίσει να δίνει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής στους παίκτες πάνω στους οποίους θα στηριχτεί για να προκριθεί στον επόμενο προκριματικό. Μέχρι σήμερα αυτό δεν έγινε στον απαιτούμενο βαθμό και ούτε έπρεπε να γίνει αφού υπήρχαν άλλες προτεραιότητες. Πλέον η ανάγκη να καταλήξει σε ένα πλάνο και τους παίκτες που θα το εκτελέσουν είναι επιβεβλημένη.

Ο προπονητής μας έχει στο μυαλό του τον βασικό κορμό ίσως και την ιδανική εντεκάδα με βάση τα όσα έχει δει μέχρι σήμερα. Τα ερωτηματικό δεν είναι περισσότερα από 1-2 και σχετίζονται περισσότερο με την ετοιμότητα κάποιων παικτών να ξεκινήσουν τον αγώνα. Έστω όμως και αν ο Πασιένσια γνωρίζει πάνω κάτω τους έντεκα, είναι σημαντικό να τους δώσει τη δυνατότητα να λειτουργήσουν σε συνθήκες αγώνα αφού οι προπονήσεις δεν αρκούν.

Η πρώτη φορά που μάλλον θα γίνει αυτό θα είναι στο αυριανό φιλικό με την Λεχ Πόζναν ενώ την ίδια δυνατότητα θα έχει και με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο στο τελευταίο φιλικό με τη Δόξα. Η παρουσία κατασκόπων από πλευράς Βαρντάρ είναι δεδομένη αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελέσει αποτρεπτικό παράγοντα από μια ικανοποιητική δοκιμή πριν τον αγώνα με τους Σκοπιανούς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!