Καμπανάκι κινδύνου από τον Ιβάν

Ο αγώνας με τον Απόλλωνα είναι εξαιρετικά δύσκολος και όσοι μείνουν κολλημένοι στην τριάρα επί της ομόνοια θα προσγειωθούν ανώμαλα. Αυτό επιχείρησε να μεταφέρει και ο προπονητής μας στη χτεσινή του συνάντηση με τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης, αφού επισήμανε ότι η ομάδα της Λεμεσού προσπαθεί να συσπειρωθεί προκειμένου να ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Το Τσίρειο είναι παραδοσιακά μια δύσκολη και αφιλόξενη έδρα αφού όλοι οι ομάδες της Λεμεσού φροντίζουν να τα δίνουν όλα όταν αγωνίζονται ενάντια στο ΑΠΟΕΛ. Τα πάντα όμως εξαρτώνται από την απόδοση της δικής μας ομάδας αφού η θέληση του αντίπαλου δεν είναι αρκετή.

Την Κυριακή είναι το πρώτο και ίσως πιο σοβαρό τεστ συνέπειας για τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία. Εναντίον του παραρτήματος έδειξαν τις τεράστιες δυνατότητες που όλοι ξέρουμε ότι έχουν, αλλά τις βλέπαμε επιλεκτικά και αραιά μέχρι την 5 η αγωνιστική. Όλοι έχουν αναγνωρίσει και δημόσια την ανάγκη να σταθεροποιηθεί η απόδοση σε ψηλά επίπεδα και αν γίνει αυτό θα μπορέσουμε να φύγουμε νικητές από το Τσίρειο.

Τυχόν υποτίμηση θα αποδειχτεί καταστροφική και όλοι καλούνται να προσεγγίσουν τον αγώνα με τον ίδιο τρόπο που αντιμετώπισαν και αυτόν με την ομόνοια. Η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικής στέρησε από τον προπονητή να προετοιμάσει την ομάδα όπως θα ήθελε αλλά ούτε αυτό μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία.

Μας ξάφνιασε ο Γιοβάνοβιτς με τη δήλωση του ότι η ομάδα θέλει ακόμα πολύ δουλειά λόγω των προσθηκών που έγιναν το καλοκαίρι και παρόλο που αδυνατούμε να κατανοήσουμε το σκεπτικό πίσω από αυτήν, είμαστε σίγουροι ότι η προσαρμογή και η ομοιογένεια θα έρθουν χωρίς βαθμολογικές απώλειες.

Η σημερινή προπόνηση θεωρείται σημαντική αφού μέσα από αυτή πιθανών να κριθεί και αν υπολογίζονται για το βασικό πλάνο οι Πουρσαϊτίδης και Τρισκόφσκι που θεωρούνται οι πιο «κουρασμένοι» λόγω των λεπτών συμμετοχής τους στους αγώνες με τις Εθνικές.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!