Κρατάμε τα θετικά

Η 4η συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα δε διαφοροποίησε τα βαθμολογικά δεδομένα με τους ανταγωνιστές μας αλλά αυτό που μετρά είναι ότι το ΑΠΟΕΛ παίρνει τους βαθμούς που θέλει. Παράλληλα η ομάδα ήταν καλύτερη σε σχέση με τον προηγούμενο της αγώνα με την Άχνα ενώ το rotation του Γιοβάνοβιτς έδωσε την ευκαιρία σε κάποιους παίκτες να πάρουν ανάσες. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί από τα πιο σημαντικά στοιχεία αφού αν και δεν έχουμε ακόμα διανύσει τη μισή διαδρομή κάποιοι παίκτες έχουν πάρα πολλά παιχνίδια στα πόδια τους.

Είναι με αυτή τη λογική που οι Μοράις, Μιχαήλ και Μπίδης έμειναν στον πάγκο το βράδυ της Παρασκευής ενώ στη συνέχεια ίσως δούμε και άλλους να παίρνουν κάποιες ανάσες. Η απόφαση αυτή έφερε στο αρχικό σχήμα τους Παουλίστα, Αλεξάνδρου και Μπρέσκα οι οποίοι μπορεί να μην έκαναν εντυπωσιακά πράγματα αλλά έδειξαν να ανταπεξέρχονται στις απαιτήσεις. Για τον Αλεξάνδρου ο οποίος ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης πέρσι κατά τη διάρκεια του δευτέρου γύρου, ο αγώνας με τον Άρη θα πρέπει να είναι η αφορμή για μια καλή αρχή αφού οι δυνατότητες του είναι πολύ μεγαλύτερες.

Οι τραυματισμοί των Ζεβλάκοφ και Σικορά όπως και το ντεφορμάρισμα του Μίρο έδωσαν την ευκαιρία στον Παπαθανασίου να βρεθεί και πάλι στο αρχικό σχήμα και παρά το ότι δεν σκόραρε είχε γενικά καλή παρουσία και έδειξε ότι υπάρχουν αγώνες στους οποίους μπορεί να δώσει λύσεις. Η ομάδα εξακολουθεί πάντως να έχει ανάγκη το σκοράρισμα από τους επιθετικούς αφού δεν μπορούν οι υπόλοιποι από μόνοι τους…

Και τώρα Πόρτο
Με αυτά τα δεδομένα στο μυαλό όλων μας πλέον είναι ο αγώνας της Τρίτης εναντίον της Πόρτο. Όλοι θέλουν και πιστεύουν στο βαθμολογικό κέρδος και το ζητούμενο είναι αν μπορούμε να το πετύχουμε. Όπως με την Τσέλσι έτσι και με τον Πόρτο όλοι είπαν ότι υπερεκτιμήσαμε τους αντιπάλους μας και φοβηθήκαμε το εκτόπισμα τους. Τώρα που πιθανών να έχουν απομυθοποιηθεί καλούμαστε με περισσότερη αποφασιστικότητα αλλά και σοβαρότητα να δούμε αν μπορούμε να τους κάνουμε πραγματική ζημιά.

Οι τραυματισμοί είναι πάντα στην ημερήσια διάταξη και στερούν από τον προπονητή τις επιθετικές επιλογές που θα ήθελε. Αυτό σημαίνει ότι με ένα γεμάτο κέντρο και φουνταριστό έναν εκ των Μίρο ή Παπαθανασίου θα επιχειρήσουμε την έκπληξη.

_________________________________________________________________

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Αύριο 03/11 στις 9.45μμ η αρρώστια μας αντιμετωπίζει την Πόρτο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σε μία διοργάνωση που πραγματοποιεί αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις. Το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο και ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. καλεί τον κόσμο που θα βρίσκετε στο γήπεδο να δώσει την δική του μάχη στις κερκίδες και με πάθος και τσαμπουκά να σπρώξει τον ΘΡΥΛΟ να κοιτάξει στα μάτια τους Πορτογάλους και να τους παίξει στα ίσα. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά.

Επίσης προτρέπουμε τον κόσμο, όπως έκανε και στον αγώνα με την Τσέλσι, να συνεργαστεί και πάλι με τους οργανωτές τις κερκίδας και να ακολουθήσει τις οδηγίες τους και όλοι μαζί να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί μία ακόμα εντυπωσιακή χορογραφία.

Πολύ σημαντικό είναι να προσεχθεί η συμπεριφορά όλων μας στις κερκίδες του ΓΣΠ για αποφυγή οποιασδήποτε τιμωρίας. Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. θα έχει επιτηρητές σε όλες τις κερκίδες του ΓΣΠ.

Όπως πάντα, το Fan Club θα είναι ανοικτό πριν το παιχνίδι και στις 8.00μμ όσοι θα είναι εκεί θα αναχωρήσουν όλοι μαζί για το γήπεδο. Από τις 7.30μμ έξω από την Νότια θα πωλείται το καινούργιο φούτερ του Συνδέσμου και το νέο συλλεκτικό κασκόλ ’’PSYCHOS ON TOUR’’.

ΓΣΠ – ΤΡΙΤΗ 03/11 ΩΡΑ 9.45μμ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!