Μεταγραφές και κανονισμοί

Μετά και την μεταγραφή του Μποαβεντούρα πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους και ιδιαίτερα από αυτούς που ζητούν μεταγραφές με τη σέσουλα πως διαμορφώνεται η κατάσταση στην ομάδα και τι μπορεί να ακολουθήσει. Ακούγονται πολλά για διάφορες θέσεις που χρειαζόμαστε ενίσχυση αλλά και αν αυτό στέκει, υπάρχουν περιορισμοί που επιβάλλονται από κανονισμούς. Οι κανονισμοί αυτοί περιγράφουν κυρίως την λίστα με τα επαγγελματικά συμβόλαια γνωστή και Λίστα Α’ συνοψίζονται στα πιο κάτω.

Λίστα Α’

Σύνολο: 26

Ηλικία: Γεννηθείς πριν την 01/01/1989.

Κύπριοι: 9 (Ελάχιστος αριθμός. Πρέπει να ήταν σε ακαδημίες Κυπριακής ομάδας.)

Ξένοι: 5 (Μέγιστος αριθμός. Μη κοινοτικοί.)

Κοινοτικοί: Όσοι υπολείπονται

Μετά τις αποδεσμεύσεις και τις εγγραφές που κάναμε μέχρι τώρα έχουμε 25 παίκτες που τηρούν τα κριτήρια της Λίστας Α΄ και είναι οι πιο κάτω.

Σημ.: Υπάρχουν ακόμη δύο παίχτες Λίστας Α’ που είναι δανεικοί σε άλλες ομάδες. Οι Γιώργος Οικονομίδης και Παναγιώτης Παναγιώτου.

Οι 25 ποδοσφαιριστές κατατάσσονται ως ακολούθως:

Σημ. Οι Marcinio και Solari έχουν κοινοτικά διαβατήρια.

Από την πιο πάνω κατάταξη είναι φανερό πως μας υπολείπεται μόνο μια θέση για να συμπληρωθεί η λίστα. Για να πραγματοποιηθούν περισσότερες μεταγραφές θα πρέπει να φύγουν παίχτες. Υπάρχει η πληροφορία ότι ενδιαφέρετε η Δόξα για τον Δημήτρη Κυριάκου αλλά σε αυτή την περίπτωση ο Δημήτρης θα πρέπει να αντικατασταθεί από άλλο Κύπριο. Και σε αυτό είναι που ίσως να κολλάει η υπόθεση με την Δόξα. Θα προχωρήσει μόνο αν ο ΑΠΟΕΛ κάνει μεταγραφή Κύπριου.

Η μια θέση που απομένει μπορεί να συμπληρωθεί με παίχτη που είναι είτε κοινοτικός είτε όχι, με τις θέσεις που ακούγονται να είναι επιθετικός μέσος για την δεξιά πλευρά ή καθαρόαιμος επιθετικός.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!