Με έξι διαιτητές και φαβορί τον Μασιά

Η ΚΟΠ και πιο συγκεκριμένα ο Κουτσοκούμνης προσπαθεί να διαχειριστεί τον αγώνα του Σαββάτου με τρόπο έτσι ώστε να διασφαλιστεί το fair play έστω και αν η Αελ επιδιώκει το αντίθετο. Ένα από τα θέματα που απασχολεί είναι αυτό του διαιτητή που θα κληθεί να διευθύνει τον αγώνα. Όπως είναι φυσικό απαιτείται ένας άνθρωπος με γερά νεύρα και ισχυρή προσωπικότητα έτσι ώστε να μην τινάξει στον αέρα τον αγώνα που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή. Ο Κουτσοκούμνης προσανατολίζεται στον ορισμό 6 διαιτητών προκειμένου να στείλει το μήνυμα ότι γίνονται ενέργειες που θα διασφαλίσουν τον περιορισμό των λαθών στο ελάχιστο. Κάτι τέτοιο έγινε και στους ημιτελικούς του κυπέλλου αλλά το Σάββατο τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Ούτε 5, ούτε 6 αλλά ούτε και 10 διαιτητές δεν μπορούν να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα αν δεν είναι άτομα που έχουν τα κότσια να σφυρίξουν χωρίς να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους οτιδήποτε.

Αυτό το ξέρει πολύ καλά η διοργανώτρια αρχή που δεν πρέπει απλά να ορίσει καμπόσους διαιτητές αλλά και να επιλέξει αυτούς που θα διασφαλίσουν ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν. Ο Μασιάς είναι με τα σημερινά δεδομένα το φαβορί ενώ ο πρόεδρος της ΚΟΠ παρουσιάζεται αρνητικότατος στο ενδεχόμενο ορισμού ξένων διαιτητών.

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ δεν υπάρχει προτίμηση ενώ όπως διαρρέει δεν υπάρχει αντίρρηση ακόμα και να επιλέξει η ίδια η Αελ το διαιτητή που θεωρεί καταλληλότερα για να σφυρίξει τον αγώνα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!