Με αφορμή τον Λάζοβιτς

Η χτεσινή δήλωση του Πετεβίνου ότι ο ΑΠΟΕΛ αναμένει απαντήσεις από συγκεκριμένους παίκτες στους οποίους έχουν σταλεί συμβόλαια έδωσε το έναυσμα για να αρχίσει η παρέλαση ονομάτων στα διάφορα sites. Ακόμα και τα ελλαδικά sites ασχολούνται πλέον με τα μεταγραφικά της ομάδας μας για ευνόητους λόγους. Το τελευταίο όνομα που έπαιξε αργά ψες ήταν αυτό του Σέρβου Λάζοβιτς, το οποίο παρουσιάστηκε ως υπέρβαση λόγω του βιογραφικού του παίκτη. Η αλήθεια είναι ότι όπως δεκάδες αν όχι εκατοντάδες παίκτες έτσι και ο Λαζόβιτς απλά προτάθηκαν στον ΑΠΟΕΛ. Όλα τα άλλα που αναφέρονται είναι υπερβολές οι οποίες έχουν ως πρωταγωνιστές τους μάνατζερ των παικτών οι οποίοι με τη βοήθεια των αθλητικογράφων προσπαθούν να σπρώξουν τους παίκτες τους.

Η ουσία και το ζητούμενο για τον ΑΠΟΕΛ δεν είναι αν έχουν σταλεί προτάσεις αλλά να προσθέσει στο ρόστερ του άμεσα τους δύο παίκτες που θέλει ο Φίνκ. Τα απαιτούμενα όμως δεν σταματούν εδώ. Μετά το κάζο του καλοκαιριού και την ανετοιμότητα των Τζιμπούρ και Ρίισε, απαιτείται αυτοί που θα έρθουν να είναι σε θέση να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα.

Δεν μας απασχολεί λοιπόν η ονοματολογία αλλά να μπορέσουν οι υπεύθυνοι να κάνουν αυτό που πρέπει για να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!