Με την πλάτη στον τοίχο

Και όμως δεν υπάρχει δόση υπερβολής στον τίτλο μας. Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε δύσκολη θέση αφού η νέα ήττα αυτή τη φορά από την Αστάνα επιβεβαίωσε την τρομερή δυσκολία της ομάδας μας να βελτιωθεί σε ουσιαστικό βαθμό και όπως διακήρυτταν οι υπεύθυνοι. Όσοι βρίσκονται κοντά στην ομάδα μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός ο οποίος δεν περιορίζεται πλέον σε επίπεδο οπαδών.

Η κριτική είναι έντονη αλλά και φυσιολογική αφού η ομάδα μας έστω και αν έχει απέναντι της ομάδες που δεν έχουν να επιδείξουν κάτι ιδιαίτερο αδυνατεί να κάνει αυτά που πρέπει. Όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις αυτός που συγκεντρώνει τα περισσότερα και πιο έντονα πυρά είναι ο προπονητής. Ο Πασιένσια άθελα του έδωσε αρκετές αφορμές στον τελευταίο αγώνα κάτι που έφερε και την επίσημη παραδοχή από πλευράς διοίκησης δια στόματος Πετεβίνου ότι υπάρχει προβληματισμός.

Ο προβληματισμός πηγάζει από την αδυναμία της ομάδας να βελτιωθεί αλλά και την άποψη ότι κάποιοι παίκτες που ήρθαν στην ομάδα αδυνατούν να βοηθήσουν σε ουσιαστικό βαθμό. Η υπομονή την οποία ζητούν κατά καιρούς οι υπεύθυνοι φαίνεται να εξαντλήθηκε για κάποιους οπαδούς μας και είναι για αυτό που την Τετάρτη θα πάμε στον καθοριστικό επαναληπτικό κάτω από φοβερή πίεση.

Το πώς θα λειτουργήσουν αυτά τα δεδομένα καθώς και το αποτέλεσμα – απόδοση του αγώνα με τον Ερμή είναι κάτι που δύσκολα μπορεί να εκτιμηθεί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!