Με τη γνωστή συνταγή για τη νίκη

Όσοι θεωρήσουν ότι το περσινό 8-1 σχετίζεται ή και μπορεί να μας φέρει ακόμα μια νίκη σήμερα θα απογοητευτούν. Η Ανόρθωση έρχεται στο ΓΣΠ με αγωνιστικά προβλήματα αλλά και με στόχο να μας στερήσει τη νίκη που θα μας εδραιώσει μόνους στην κορυφή και μόνο αν παρουσιαστούμε σοβαροί και καλοί θα κάμψουμε την αντίσταση της. Η συνειρμοί ότι κερδίσαμε τον Ερμή, ο οποίος κέρδισε την Ανόρθωση στην τελευταία αγωνιστική είναι επίσης άστοχοι αφού δεν μπορούν να καθορίσουν το σημερινό αποτέλεσμα. Όπως σε όλους τους αγώνες μας στην Κύπρο έτσι και στον σημερινό το αποτέλεσμα θα κριθεί από την απόδοση των παικτών του Δώνη. Η σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν τους προηγούμενους αγώνες είναι οδηγός και για τον σημερινό. Το έξτρα κίνητρο του πριμ είναι κάτι που θα βοηθήσει να ξεχάσουν όλοι προσωρινά τον Άγιαξ και το ζητούμενο είναι να εκμεταλλευτούμε και τον παράγοντα έδρα.

Ο Δώνης έχει επιλογές που του επιτρέπουν να αισθάνεται άνετος και δυνατός στο να καταρτίσει μια 11αδα που μπορεί να πάρει τα ζητούμενο. Μετά το μαζικό rotation στον αγώνα αναμένεται να προτιμήσει την επιστροφή των Αλωνεύτη, Μοράις, Ντε Βινσέτι, Σιέρινταν που πήραν ανάσες. Στο αρχικό σχήμα θα επανέλθει και ο Αντωνιαδής ενώ το ενδεχόμενο για ελεγχόμενο rotation έτσι ώστε να πάρουν ανάσες παίκτες όπως ο Μοράις δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Το ζητούμενο για την ομάδα μας είναι να λειτουργήσει σωστά στο επιθετικό κομμάτι έτσι ώστε να επιβάλει το ρυθμό της και να εκμεταλλευτεί τα δεδομένα αμυντικά κενά της Ανόρθωσης που ξεκινούν από τον μεσοαμυντικό χώρο και τελειώνουν στον τερματοφύλακα της. Εννοείται ότι οι Ιακοβένκο και Κάλβο πρέπει να περιοριστούν στο ελάχιστο αφού οι όποιες επιθετικές ενέργειες στηρίζονται σε αυτούς.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!