Μονοήμερο στο Ντόνεσκ

Την ευκαιρία σε όσους αποφασίσουν την τελευταία στιγμή ότι δεν αντέχουν μακρία από την ομάδα δίνει η μονοήμερη εκδρομή που διοργανώνεται από το ταξιδιωτικό γραφείο Ταξιδοευκαιρίες. Η τιμή για την μετάβαση στην Ουκρανία είναι στα 420 ευρώ και περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια, σχετικούς φόρους και μεταφορά από και προς αεροδρόμιο. Όπως πληροφορούμαστε έχουν μείνει 50 θέσεις για να γεμίσει και αυτό το αεροπλάνο. Πρόγραμμα:28/9: Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και πτήση για Ντόνετσκ. Παραλαβή από τους αντιπροσώπους μας και μεταφορά στο γήπεδο. Έναρξη παιγνιδιού 21:45. Μετά το τέλος του παιγνιδιού, μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Περιλαμβάνονται:

– Αεροπορικά εισιτήρια με απευθείας πτήσεις με Astra Airlines- Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων- Μεταφορές από αεροδρόμιο / γήπεδο / αεροδρομίο- Φ.Π.Α.- Υπηερεσίες των αντιπροσώπων μας- Εισιτήριο του αγώνα

Πτήσεις:

28/9 Λάρνακα – Ντόνετσκ 16:00 18:1529.9 Ντόνετσκ – Λάρνακα 01:00 03:10

Σημειώσεις:

– Το αεροδρόμιο του Ντόνετσκ είναι ½ ώρα διαδρομή από το γήπεδο.- Πρέπει να έχετε μαζί σας το διαβατήριο σας. Ελέξετε ότι δεν έληξε.- Με την κράτηση πρέπει να δίνετε το επίθετο και όνομα σας όπως αναγράφεται στο διαβατήριο με λατινικούς χαρακτήρες.- Να βρίσκεστε στο αεροδρόμιο Λάρνακας 2 ώρες πριν την αναχώρηση.- Το γραφείο δεν φέρει ευθύνη αν δεν τηρήσετε τα πιο πάνω.- Τα εισιτήρια του αγώνα θα δοθούν κατά την διάρκεια της πτήσης προσ το Ντόνετσκ.

Για κρατήσεις:99761410 & 99949709

www.taxidoefkeries.com

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!