Μονόδρομος η νίκη

Γράψαμε και προ ημερών ότι το καλύτερο φάρμακο μετά από μια ήττα (ιδιαίτερα όταν αυτή είναι απρόσμενη) είναι η επιστροφή στις νίκες. Αυτό είναι λοιπόν το μοναδικό ζητούμενο σήμερα στο δύσκολο αγώνα εναντίον της Αλκής. Με νίκη το ΑΠΟΕΛ θα διατηρήσει το σημαντικό πλεονέκτημα των έξι βαθμών και θα μεταφέρει εκ νέου την πίεση στο άλλο παράρτημα του ακελ που αγωνίζεται τη Δευτέρα με την Ενπ.

  Οι τελευταίες μέρες ήταν έντονα φορτισμένες με διάφορα περιστατικά τα οποία δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσουν. Ακόμα και ο Λίλλης πρέπει να περάσει σε δεύτερη μοίρα αφού το μεγαλύτερο κακό που μπορούμε να του κάνουμε είναι να κερδίσουμε και όχι να του πούμε οτιδήποτε για την μάνα του.

Η προβληματική εμφάνιση της περασμένης Δευτέρας εξυπακούει αλλαγές στο αρχικό σχήμα οι οποίες θα είναι περισσότερες από ότι είχε αρχικά υπολογιστεί λόγω της απουσίας του Μαντούκα. Ο Χιώτης όπως προκύπτει ή καλύτερα διαρρέει θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κάτω από τα δοκάρια αφού φαίνεται να κερδίζει την μάχη με το χρόνο. Η επιστροφή των Μοραίς και Μποαβεντούρα στο αρχικό σχήμα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και όλοι προσδοκούν ότι η παρουσία τους θα παίξει καταλυτικό ρόλο έτσι ώστε να έχουμε καλή μεσοαμυντική λειτουργία.

Αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι το δυνατό σημείο της Αλκής είναι η μεσοεπιθετική της γραμμή σημαίνει ότι θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσουμε την εστία μας ανέπαφη. Το ΑΠΟΕΛ δέχεται εύκολα γκολ εδώ και λίγο καιρό και θα πρέπει σήμερα να κάνουμε μια νέα αρχή..

Η απουσία του Μαντούκα φωτογραφίζει επιστροφή μετά από καιρό του Χαραλαμπίδη στο αρχικό σχήμα με τον Τρισκόφσκι να παίρνει στη θέση στο αριστερό άκρο. Ένα από τα προβλήματα των τελευταίων αγωνιστικών έχει να κάνει με το ότι ο Σκοπιανός δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση αλλά όπως και στην περίπτωση του Μαρσίνιο, πρόκειται για παίκτη που μπορεί από το πουθενά να κάνει τη ζημιά. Θεωρούμε απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να δούμε τους Σολάρι και Αλμέιδα στο αρχικό σχήμα με τον πρώτο στην κορυφή, αν και ο προπονητής μας έχει αποδείξει πολλές φορές ότι σκέφτεται πολύ διαφορετικά από τη συντριπτική πλειοψηφία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!