Μπορούμε να μην χάσουμε;

Ο αγώνας με την Πόρτο έχει ένα ξεκάθαρο φαβορί και αυτή είναι η ομάδα του Περεϊρα. Τίποτα διαφορετικό βασικά από όλους τους προηγούμενους αγώνες της ομάδας μας και ιδιαίτερα αυτούς που αγωνιζόμαστε εκτός έδρας. Η μόνιμη πρωταθλήτρια Πορτογαλίας και περσινή κάτοχος του Europa League θέλει οπωσδήποτε τη νίκη και θα την επιδιώξει μετά μανίας. Τίποτα διαφορετικό από την εμπειρία του Ντόνεσκ όπου με αντίπαλο τη Σαχτάρ πιεστήκαμε έντονα, αντέξαμε και την κατάλληλη στιγμή μάλιστα προηγηθήκαμε στο σκορ. Αν και κάποιοι χαρακτηρίζουν τον αγώνα ως τον πιο δύσκολο που θα δώσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού όλων γυροφέρνει το όνειρο της ισοπαλίας! Η αποφυγή της ήττας θα θεωρηθεί σπουδαίο αποτέλεσμα για την ομάδα μας αφού ενδέχεται να μας διατηρήσει ακόμα και στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αν η Ζενίτ δεν κερδίσει τη Σαχτάρ μέσα στην έδρα των Ουκρανών! Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο πέραν του ότι θα έχουμε αφήσει άφωνη για ακόμα μια φορά όλη την Ευρώπη θα έχουμε κάνει ίσως το πιο αποφασιστικό βήμα για αποφυγή της τέταρτης θέσης. Τρελά πράγματα βασικά που δεν περνούσαν από το μυαλό κανενός προ διμήνου!

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται βασικά να κάνει μια υπέρβαση τεραστίων διαστάσεων και επειδή το έκανε πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν προσδοκούμε ότι ίσως η ιστορία επαναληφθεί. Χρειάζεται και τύχη όπως πάντα για την οποία έκανε αναφορά ο πρόεδρος αφού είναι ξεκάθαρο ότι τα πράγματα δεν εξαρτώνται από εμάς.

Αγωνιστική πειθαρχία και η εξουδετέρωση των ατού της Πόρτο είναι δυο από τις πολλές παραμέτρους που θα κρίνουν τον αγώνα. Το παραμικρό  λάθος μπορεί να στοιχήσει και είναι για αυτό που η μεσοαμυντική μας γραμμή πρέπει να κλείσει τους διαδρόμους, να έχει την προσοχή της στραμμένη στον Χούλκ αλλά όχι σε υπερβολικό βαθμό που θα δώσει τη δυνατότητα στους υπόλοιπους παίκτες της Πόρτο να κάνουν τη ζημιά.

Το ιδανικό σενάριο είναι αυτό που θα δώσει τη δυνατότητα να κρατήσουμε μπάλα έτσι ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την πίεση που θα μας εξασκήσουν αλλά και να μπορέσουμε με αξιώσεις να επιδιώξουμε το γκολ. Τα σενάρια εντεκάδας έχουν 2-3 παραλλαγές τις οποίες ο Γιοβάνοβιτς επεξεργάστηκε στο μυαλό του και σύντομα θα ξέρουμε την τελική του απόφαση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!