Νίκη θρίλερ επί του Κεραυνού

Ανώδυνα και με μια πελώρια νίκη πέρασε την πρώτη εξορία της η καλαθοσφαιρική μας ομάδα η οποία επικράτησε στη Λάρνακα του Κεραυνού με 77-76. Ο αγώνας ήταν δραματικός και κρίθηκε στο τελευταίο δευτερόλεπτο όταν μετά από καλάθι (τρίποντο) και φάουλ του Χιθ το 73-76 υπέρ της ομάδας του Στροβόλου γύρισε σε νίκη του ΑΠΟΕΛ. Οι αντίπαλοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση των διαιτητών αλλά η ουσία είναι ότι η ομάδα μας έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέρθει ενώ υπάρχουν ακόμα περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης.

Τα νεύρα και το πάθος ήταν τα χαρακτηριστικά του αγώνα και παρά το ότι προηγούμασταν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα στο τέταρτο δεκάλεπτο τα λάθη και κάποιες λανθασμένες επιλογές μας έφεραν πολύ κοντά στην ήττα.

Η νίκη στέλνει παράλληλα το μήνυμα στον κόσμο μας ότι αξίζει τον κόπο να δώσουμε λίγη περισσότερη σημασία σε αυτή την ομάδα που μας πρόσφερε τόσες χαρές πέρσι και που φέτος δείχνει ικανή να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλητή. Πρώτοι από όλους οι οργανωμένοι θα πρέπει κάνουν τη δική τους υπέρβαση αφού είναι κρίμα να μην αγωνιζόμαστε στην έδρα μας….

Δεκάλεπτα: 19-13,37-36,56-52,77-76

ΑΠΟΕΛ:
Bαν Ντόρπε 10, Σιμς 10, Ντόζετ 25(3), Χιθ14(1), Ρόμπερτς, Αναστασιάδης 3(1), Σάλιβαν 4, Ταμίρ, Σισέ 2, Κινγκ, K έλλι 9(3).

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!