Να είναι θριαμβευτικός ο Μάϊος

Η πρώτη του μήνα σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων. Ο ΑΠΟΕΛ πέντε αγώνες πριν το τέλος βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας αλλά και στον τελικό κυπέλλου. Η ομάδα μας βρίσκεται πολύ κοντά στην πραγματοποίηση του επιτεύγματος της κατάκτησης δεύτερου συνεχόμενου νταμπλ. Το κοντά όμως είναι σχετικό και θα πρέπει να κάνουν όλοι ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να είναι ένας θριαμβευτικός Μάϊος. Έχουν συμβεί πολλά στη φετινή χρονιά πολλά από τα οποία εδραίωσαν ένα κλίμα διστακτικότητας ή και μουρμούρας ανάμεσα στον κόσμο. Ούτε και η συμμετοχή στους ομίλους του Champions League δεν ήταν αρκετή για να καλύψει κάποια προβλήματα ή και λάθη ενώ στη συνέχεια η ανοικτή πληγή των τραυματισμών θέρισε το ρόστερ.

Λένε πολλοί και έχουν δίκαιο πως οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα κατέρρεε. Ο ΑΠΟΕΛ έστω και με ένα τρόπο που δεν ικανοποιεί τους απαιτητικούς οπαδούς του βρίσκεται σε θέση ισχύος μπαίνοντας στην τελική ευθεία. Τίποτε δεν πρέπει να θεωρηθεί δεδομένο αφού μια ισοπαλία ή και ήττα αύριο θα ανατρέψει τα πάντα.

Σεμνά αλλά και με αποφασιστικότητα θα πρέπει όλοι να κάνουν την υπέρβαση τους. Κανείς από τους συντελεστές του δεύτερου συνεχόμενου νταμπλ δεν έχει κάνει αυτά που απαιτούνται με σταθερότητα. Αυτό θα πρέπει να γίνει τον Μαίο.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!