Να επιστρέψουμε νικητές

Το δεύτερο ταξίδι της ομάδας μας εκτός Λευκωσίας πρέπει να είναι στεφθεί με επιτυχία. Πιο απλά αυτό σημαίνει νίκη επί της ΑΕΠ έτσι ώστε να διατηρήσουμε τη βαθμολογική διαφορά από το παράρτημα και στη συνέχεια να επικεντρωθούμε στον μεταξύ μας αγώνα. Η αποστολή των παικτών του Γιοβάνοβιτς δεν θα είναι εύκολη και ελπίζουμε να πάνε όλοι στην Πάφο καλύτερα προετοιμασμένοι από ότι στο Παραλίμνι. Όπως παρατήρησε και ο ίδιος ο προπονητής μας είναι μια ομάδα που όποτε παίζει εναντίον του ΑΠΟΕΛ έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να επιδιώξει το καλύτερο. Είναι για αυτό που θα χρειαστεί καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά και αποτελεσματικότητα.

Ο προπονητής μας έχει περισσότερες επιλογές σε σχέση με προηγούμενους αγώνες με σημαντικότερη την προσθήκη του Μαρσίνιο, ο οποίος θεωρείται πλέον έτοιμος για τον αρχικό σχήμα. Αρχίζοντας από τα εύκολα θα λέγαμε ότι δεν αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στην τετράδα της άμυνας σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι αν ο Σολωμού πάρει θέση βασικού αυτή θα είναι μπροστά από τον Πουρσαϊτίδη κάτι που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αφήσει τον Χαραλαμπίδη στον πάγκο.

Μοραίς και Μιχαήλ θεωρούνται σίγουροι για τις δυο θέσεις των αμυντικών χαφ, ο Μαρσίνιο θα είναι λίγο πιο μπροστά τους. Ο Τρισκόφσκι άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του δόθηκε στον τελευταίο αγώνα και αναμένεται να πάρει θέση βασικού και στο Παφιακό.

Το ερώτημα που τίθεται εδώ και λίγες μέρες από πολλούς είναι αν θα μείνει στον πάγκο ο Σολάρι. Η υπόθεση αυτή βασίζεται τόσο στην αφλογιστία του παίκτη όσο και στο ότι οι Τρισκόφσκι και Μαρσίνιο έπεισαν στον τελευταίο αγώνα ότι η ομάδα λειτουργεί πολύ καλά μεσοεπιθετικά με αυτούς μέσα στο γήπεδο. Αν ο Αργεντίνος μείνει στον πάγκο σημαίνει ότι τη θέση του θα πάρει ο Αλμέιδα.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Γιοβάνοβιτς αιφνιδιάζει έτσι δεν μπορεί να αποκλειστεί πλάνο με Αλμέιδα και Τρισκόφσκι στα δύο άκρα και τον Σολάρι στη γνωστή του θέση.

ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ €100 ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ BETSSON.COM

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!