Να κάνουμε το καθήκον μας

Ο Απόλλων επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί και το γεγονός ότι βρίσκεται ακόμα στην κορυφή οφείλεται στις αυτοκαταστροφικές τάσεις που έδειχνε μέχρι πρόσφατα η ομάδα μας. Οι τάσεις αυτές πρέπει να αποτελέσουν παρελθόν και ο ΑΠΟΕΛ να επιστρέψει στην κορυφή και να παραμείνει σε αυτήν. Ο αγώνας με τον Ερμής θα είναι εύκολος μόνο αν οι παίκτες παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι. Η ομάδα του Φανιέρου βρίσκεται στην 6η θέση και δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει θέση που να οδηγεί στην Ευρώπη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάτσει να χάσει. Ο Φινκ καλείται να διαχειριστεί σωστά και τις απουσίες των παικτών που είναι τιμωρημένοι και ιδιαίτερα αυτές των Σέρτζιο και Μοράις. Ο Αρτυματάς θα είναι ο παίκτης που θα κληθεί να δώσει λύσεις στο δεξί άκρο της άμυνας και όλοι περιμένουν να δουν πως θα ανταποκριθεί στη νεα αυτή πρόκληση. Ο Βινίσιους κρίνεται έτοιμος και θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα μετά από τέσσερις και βάλε μήνες για να πάρει θέση δίπλα από τον Λάνιγκ.

Το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό που θέλει τον προπονητή μας να διατηρεί τη διάταξη 4-4-2 με τους Σιέρινταν και Τζιμπούρ στη γραμμή πυρός. Οι επιλογές για τους δυο παίκτες που θα καλύψουν τα άκρα είναι αρκετές και αξιόλογες.

Δύο εκ των Αλωνεύτη, Χαραλαμπίδη, Εφραίμ, Νάφιου  και Αλεξάνδρου θα πάρουν θέση βασικοί και το ζητούμενο είναι να μπορέσουν από τα άκρα να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα και να φροντίσουν να πάει η μπάλα με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη περιοχή.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!