Να «κλειδώσουμε» την πρώτη θέση

Ίσως και πιο γρήγορα από ότι θα ανέμεναν κάποιοι ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Λέμε πιο γρήγορα αφού δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεωρούσαν εξαιρετικά δύσκολο να φύγουμε από το παγωμένο Πετρόφσκι με βαθμολογικό κέρδος και για αυτό ακριβώς το λόγο είχαν από το πρωί της Τετάρτης την προσοχή τους στραμμένη και στον αγώνα της Πόρτο με τη Σαχτάρ που θα ακολουθούσε. Τελικά κανείς μας δεν ασχολήθηκε με τον αγώνα στο Ντόνεσκ αφού ο Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες έκαναν και πάλι το θαύμα τους. Τρώγοντας ανοίγει και η όρεξη και το ζητούμενο πλέον είναι να τερματίσουμε στην 1η θέση. Η νίκη της Πόρτο μέσα στο Ντόνεσκ με 0-2 στέλλει τη Σαχτάρ στο ΓΣΠ στις 6 Δεκεμβρίου παντελώς αδιάφορη κάτι που καλούμαστε να εκμεταλλευτούμε. Με νίκη επί της Σαχτάρ εξασφαλίζουμε την πρώτη θέση ανεξαρτήτως του τι θα γίνει στο Πόρτο-Ζενίτ.

Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα σενάρια κατάληψης της 1ης θέσης είναι τα εξής;

– Αν φέρουμε ισοπαλία με τη Σαχτάρ, θα πρέπει η Ζενίτ να μην κερδίσει την Πόρτο αφού αν συμβεί κάτι τέτοιο περνά αυτή στην 1η θέση και εμείς στη 2η.

– Αν χάσουμε από τη Σαχτάρ, θα πρέπει να μην υπάρξει νικητής στο Πόρτο-Ζενίτ αφού αν κερδίσει οποιοσδήποτε περνά αυτός στην 1η θέση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!