Να νικήσουν και την κούραση

Κάτι που φάνηκε στον αγώνα με την Ανόρθωση και απασχολεί την τεχνική ηγεσία είναι η κούραση κάποιων παικτών από την υπερπροσπάθεια όχι μόνο στον συγκεκριμένο αγώνα αλλά και την συσσωρευμένη των τελευταίων εβδομάδων. Αυτό ήταν ιδιαίτερα έντονο σε παίκτες όπως οι Αλωνεύτης και Ντε Βινσέτι και ο βασικότερος λόγος που ο πρώτος έγινε αλλαγή ήταν ότι έμεινε από δυνάμεις. Ένα από τα πολλά πράγματα που ζητά ο προπονητής προκειμένου να βελτιωθεί η ομάδα είναι να βοηθούν όλοι όταν η ομάδα αμύνεται και είναι για αυτό που οι μεσοεπιθετικοί έχουν διπλό ρόλο. Μια από τις προκλήσεις ενόψει του αυριανού αγώνα είναι να νικήσουμε και την κούραση. Δυνατότητα για rotation δεν υπάρχει οπότε οι παίκτες που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο τις τελευταίες εβδομάδες θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση τους.

Είναι γεγονός ότι ο Δώνης και οι συνεργάτες του περιμένουν να τελειώσει η σειρά των ντέρμπι αφού στη συνέχεια θα έχουν την πολυτέλεια να ξεκουράσουν όσους παίκτες πρέπει να πάρουν ανάσες. Οι τρεις αγώνες που ακολουθούν με την Αλκή σε κύπελλο και πρωτάθλημα προσφέρονται για δοκιμές και για να πάρουν χρόνο συμμετοχής αυτοί που τον χρειάζονται.

Υπομονή και επιμονή λοιπόν για να κερδίσουμε τον Απόλλων ο οποίος στον αγώνα με την Άχνα επιχείρησε να ξεκουράσει παίκτες προκειμένου να έρθει πιο φρέσκος στο ΓΣΠ.

 

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!