Να ξεκολλήσουμε από την τέταρτη θέση

Από τη στιγμή που όλοι τονίζουν ότι η 4η θέση δεν μας αξίζει και ίσως συντείνει στο γενικότερο κλίμα μουρμούρας και απογοήτευσης, ο αγώνας με τον Απόλλωνα είναι η καλύτερη αφορμή για να ανατρέψουμε τα δεδομένα. Παίκτες και τεχνική ηγεσία πρέπει να κάνουν αυτά που πρέπει έτσι ώστε την Κυριακή να δούμε μια ομάδα που θα μπορέσει να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη. Ζητούμενο είναι να μπορέσουμε να αντιδράσουμε σωστά ακόμα και αν το τα πράγματα δεν εξελιχθούν βολικά. Το ΑΠΟΕΛ των τελευταίων δυο μηνών δεν έχει τις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις να αντιδράσει όταν βρεθεί πίσω στο σκορ και αυτό είναι κάτι που προβληματίζει.

Ζητούμενο είναι να μπορέσουμε τόσο στο συγκεκριμένο αγώνα όσο στους επόμενους να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα την επιθετική αφλογιστία. Μπορεί ακόμα να μην έχουμε συνηθίσει να λειτουργούμε χωρίς τον Μίρο αλλά τόσο η μεσαία γραμμή όσο και ο Ζεβλάκοφ θα πρέπει να προσπαθήσουν περισσότερο. Ο Μαρσίνιο που ήρθε με πολλές προσδοκίες θεωρείται πλέον έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης ενώ έμαθε και τους συμπαίκτες του. Με αυτά τα δεδομένα ο αγώνας με τον Απόλλωνα προσφέρεται για να δείξει ότι έχει τις οργανωτικές ικανότητες που χρειαζόμαστε.

Οι παίκτες που ταλαιπωρούνταν μέχρι πρόσφατα από τραυματισμούς προπονούνται πλέον κανονικά οπότε δεν αναμένεται να υπάρξουν απρόοπτα που θα κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο της τεχνικής ηγεσίας στο να παρατάξει την καλύτερη εντεκάδα.

Με τριαντάρηδες δεν μειώνουμε τον Μ.Ο
Ο μέσος όρος ηλικίας του ΑΠΟΕΛ έγινε πρώτο θέμα της τελευταίες μέρες γεγονός που ανάγκασε και τον Γιοβάνοβιτς να κάνει τη δική του αναφορά στη τελευταία του συνάντηση με τα μέσα ενημέρωσης. Ο προπονητής μας δήλωσε ότι δεν θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής άνω των 33 ετών αλλά το όριο που έθεσε δεν μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα στο να μειωθεί ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας. Είναι δύσκολο και συνήθως στοιχίζει να πειστεί κάποιος ποδοσφαιριστής να έρθει στην Κύπρο σε καλή ποδοσφαιρική ηλικία αλλά η προσπάθεια πρέπει να γίνει…

Ανακοίνωση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων ΑΠΟΕΛ καλεί όλο το φίλαθλο κόσμο του ΘΡΥΛΟΥ, να συμβάλει στην προσπάθεια για βοήθεια στην 9χρονη Μαρία Μόκα από την Κατερίνη, η οποία ταλαιπωρείται εδώ και ένα χρόνο από σάρκωμα στη δεξιά παρειά της κεφαλής.

Η προσπάθεια του τερματοφύλακα της ομάδας μας Διονύση Χιώτη για έμπρακτη συμπαράσταση στη Μαρία, δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους.

Ως ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ θα συνεισφέρουμε στην προσπάθεια αυτή με το ποσό των 500 ΕΥΡΩ, ενώ πάντα για τον ίδιο σκοπό προγραμματίζεται και φιλανθρωπική εκδήλωση, για την οποία περεταίρω λεπτομέρειες θα δοθούν αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Τέλος όσοι επιθυμούν να συνδράμουν οικονομικά στην προσπάθεια αυτή παρακαλούμε όπως χρησιμοποιήσουν τον ακόλουθο αριθμό λογαριασμού.

Marfin Laiki: 007-08-084342

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!