Ξέρει που ήρθε

Γράψαμε και την Κυριακή ότι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό που έπρεπε να έχει ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ κατά τους διοικούντες είναι η γνώση της κυπριακής πραγματικότητας και πιο συγκεκριμένα της ομάδας μας. Με βάση αυτά τα δεδομένα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν ο πιο σοβαρός υποψήφιος κάτι που επιβεβαιώθηκε και τυπικά σήμερα με την επικύρωση της πρόσληψης του. Ο Ιβάν θα έχει πολύ δύσκολο έργο κάτι που φυσικά γνωρίζει αφού η ομάδα πέραν των αγωνιστικών της προβλημάτων, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο Ουζουνίδης φεύγοντας κατάφερε να εδραιώσει τις απόψεις του στον πρόεδρο της εταιρείας γεγονός που εμποδίζει το να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να συμπορευτούν όλοι σε μια κοινή πορεία.

Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ο Γιοβάνοβιτς ήδη γνωρίζει αρκετά πράγματα μέσω τρίτων και σύντομα θα αποκτήσει ιδία άποψη για όλα τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ. Είναι για αυτό που ζήτησε να εξάλλου να έχει ξανά ως στενότερο συνεργάτη τον Γιάννο Ιωάννου τον οποίο εκτιμά και εμπιστεύεται περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Όσον αφορά τη στελέχωση του προππονητικού τιμ με τα υπόλοιπα μέλη ο Παπαπέτρου θα συνεχίσει από το πόστο του γυμναστή αφού ήταν μέλος και επί της προηγούμενης θητείας του Σέρβου. Μοναδικό νέο πρόσωπο θα είναι ο Στρακόσια.

Διάβασε τα νέα του ΑΠΟΕΛ από το κινητό σου με Vodafone live!

Αν θα μπορέσει να πετύχει στο δύσκολο έργο του είναι κάτι που θα δείξει ο χρόνος. Σίγουρα θα πρέπει να του δοθεί χρόνος έτσι ώστε και αυτός να κρίνει ποιες είναι οι δυνατότητες και οι στόχοι της ομάδας.

Ανεπιθύμητος ο Ηλία
Έτσι ερμηνεύεται η στάση της διοίκησης αφού ούτε η πρόσληψη και επιθυμία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δώσει ευκαιρία σε όλους τους παίκτες, είναι ικανή να δώσει συγχωροχάρτι στον Μάριο Ηλία. Το πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση είναι άγνωστο αλλά είναι φανερό ότι το γυαλί έχει ραγίσει προ πολλού.

Μουδιασμένος ο κόσμος
Όπως ήταν αναμενόμενο και χωρίς να ευθύνεται αποκλειστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο κόσμος κρίνει τον ερχομό του με κάποια διστακτικότητα. Στο σχετικό ερώτημα του αν τάσσονται υπέρ της επιστροφής του Σέρβου προπονητή, σε σύνολο 1388 συμμετεχόντων το 53% έχει θετική άποψη, το 31% αρνητική και ένα ποσοστό 16%τηρεί μια ουδέτερη στάση. Η πορεία της ομάδας μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, εάν όχι και ενωρίτερα θα παίξει τον πιο καθοριστικό ρόλο στο αν τα πιο πάνω ποσοστά διαφοροποιηθούν υπέρ ή εναντίον του νέου μας προπονητή.

Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορεί να χρεωθεί ότι το φετινό ΑΠΟΕΛ χτίστηκε σε κινούμενη άμμο, ενώ οι όποιες διορθωτικές κινήσεις επιχειρήσει είναι άμεσα συνυφασμένες και με τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας που δεν είναι και τα καλύτερα.

Υπομονή λοιπόν αφού η συνέχεια είναι ακόμα πιο δύσκολη για πολλούς λόγους και θα πρέπει να γίνει πραγματική προσπάθεια από όλους για να διατηρηθούμε στη δεύτερη θέση.

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΕΛ
Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ το Δ.Σ του συνδέσμου συνεδρίασε και αποφασίστηκε όπως λάβουμε θέση στα εξής:

Αποχώρηση Ουζουνίδη: Φαίνεται ότι τελικά ο πρώην προπονητής της ομάδας μας δεν αντέχει τις κηδείες και τώρα που ήρθαν τα δύσκολα αποφάσισε να αποχωρήσει. Αντίθετα όμως, ο κόσμος μένει, αρνείται να εγκαταλείψει την ομάδα και δεν πάει σπίτι του.

Διοίκηση: Τι να πούμε; Λάθος πάνω στο λάθος και συνεχιζόμενοι κακοί χειρισμοί από αυτούς που ισχυρίστηκαν πως εμείς, οι οργανωμένοι, είμαστε το κακό της ομάδας γιατί είχαμε πει την αλήθεια όσον αφορά την κατάσταση που επικρατούσε στον Αρχάγγελο. Τώρα θέλουν να παραιτηθούν και ζητούν ψήφους εμπιστοσύνης. Η άποψή μας είναι ότι θα πρέπει να παραδεχτούν τα λάθη τους δημόσια , να απολογηθούν στον κόσμο μας (που μόνο αυτός θυμίζει ΑΠΟΕΛ μέχρι σήμερα) και να παραμείνουν μέχρι το τέλος. Μέτα κύριοι και με την νέα χρονιά μπορείτε να κάνετε ότι θέλετε.

Ποδοσφαιριστές: Απ’ ότι φαίνεται αυτοί οι κύριοι κάνουν ότι θέλουν και διώχνουν όποιον θέλουν χωρίς να νοιώθουν την παραμικρή ευθύνη, αφού συμπεριφέρονται σαμπώς και δεν είναι υπόχρεοι να λογοδοτήσουν σε κανένα. Ο κόσμος που σας πληρώνει όμως τι φταίει και τον ποτίζετε με τόση πίκρα;

Διαιτησία: Ο καλύτερος, δήθεν, διαιτητής της Κύπρου καλέστηκε να σφυρίξει το ντέρμπι. Να τον χαίρεστε. Αλλά ας μην ξεχνούμε, το ΑΠΟΕΛ είναι που ελέγχει τα πάντα.

Ο κόσμος μας θα είναι εκεί μέχρι το τέλος, δίπλα σε αυτόν το σύλλογο που ονομάζεται ΑΠΟΕΛ γιατί απλά εμείς είμαστε η ασπίδα και η ψυχή της ομάδας. Αυτό το Σάββατο ελάτε στο Φαν Κλαμπ από νωρίς και από εκεί θα αναχωρήσουμε όλοι μαζί για Πάφο.

Επίσης, την Παρασκευή στις 7.30 μ.μ το καλαθοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται στο Λευκόθεο εναντίον της Ομόνοιας. Η ομάδα βρίσκεται στην πρώτη θέση και επιστρέφει στην έδρα μας μετά από καιρό. Το γήπεδο θα πρέπει να είναι κόλαση για τον αντίπαλο και γι’ αυτό ραντεβού εκεί.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ – ΟΛΟΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

Παρασκευή, 7.30 μ.μ ΑΠΟΕΛ-ομόνοια στο Λευκόθεο.

Σάββατο, 2.00 μ.μ συγκέντρωση στο Φαν Κλαμπ για το ΑΠΟΠ-ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!