Ξεκαθαρίζει και για τους υπόλοιπους

Η χτεσινή μέρα επιβεβαίωσε την πρόθεση από πλευράς διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας να κλείσουν το συντομότερο δυνατό οι εκκρεμότητες που αφορούν τα συμβόλαια των υφιστάμενων ποδοσφαιριστών που λήγουν. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια στάληκε και το πρώτο σχετικό sms με το οποίο η διοίκηση ενημέρωνε και επίσημα για την ανανέωση με τους Πουρσαϊτίδη, Ζορζ και Αλεξάνδρου. Χτες επιβεβαιώθηκε και μέσω της σχετικής μας αναφοράς ότι ο Γκριτσάροφ δεν θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ αφού φαίνεται να έχει καλύτερη προσφορά από ομάδα του εξωτερικού. Η αρνητική αυτή εξέλιξη ανοίγει και το δρόμο για παραμονή του Κόντη. Τόσο στον Έλληνα αμυντικό όσο και στο Μάριο Ηλία έγιναν προτάσεις για μονοετή συμβόλαια και παρόλο που και για τους δυο οι οικονομικές απολαβές είναι μειωμένες, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα υπάρξει θετική κατάληξη και με αυτούς. Το πλάνο του Γιοβάνοβιτς διαφοροποιήθηκε μετά την αρνητική εξέλιξη με τον Γκριτσάροφ και θα περιμένει την εξέλιξη των υποθέσεων Κόντη και Ηλία πριν προχωρήσει σε αυτή του Χρύση Μιχαήλ.

Τα δεδομένα για το διεθνή μεσοεπιθετικό δεν έχουν αλλάξει σε ουσιαστικό βαθμό αφού και αυτός με βάση τα όσα γνωρίζουμε αλλά και τα όσα έχουμε δει τη φετινή χρονιά βρίσκεται πιο κοντά στην έξοδο παρά στην παραμονή.

Θυμίζουμε ότι εκκρεμούν και οι αποφάσεις για τους δυο τερματοφύλακες Κίσσα και Κωνσταντίνου. Για τον μεν πρώτο η παραμονή του θεωρείται δεδομένη αφού δεν πρόκειται να υπάρξει εμπλοκή στο οικονομικό. Για τον Κωνσταντίνου θα παίξει ρόλο και η ανάγκη να έχουμε στο ρόστερ συγκεκριμένο αριθμό Κυπρίων, με τα δεδομένα να είναι υπέρ του εκτός και αν αποφασίσει ότι δεν θέλει να είναι ο τρίτος κατά σειρά προτίμησης.

Όλα συνηγορούν ότι η πίστη της τεχνικής ηγεσίας στον Κίσσα σε συνδυασμό με τα οικονομικά δεδομένα βάζουν stop στις βάσιμες σκέψεις που γίνονταν για απόκτηση ενός τερματοφύλακα που θα μπορεί πραγματικά να αντικαταστήσει επάξια τον Χιώτη ή και να κερδίσει θέση βασικού.

Επετειακά wallpapersΤο 21ο έχει την τιμητική του και στην ενότητα των wallpapers του apoel.net. Ένα κλικ στη σχετική σελίδα θα σας εντυπωσιάσει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!