Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Γιοβάνοβιτς«Είναι σημαντική μέρα για εμάς σήμερα και είναι για αυτό που πανηγύρισα τόσο έξαλλα. Μέσα από τα δυο παιχνίδια ήμασταν η ομάδα που άξιζε να περάσει. Φυσικά στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει και το είδαμε στην επανάληψη. Είχαμε όμως αυτοπεποίθηση  και ηρεμία που μας επέτρεψε να αντιδράσουμε σωστά. Στο 2-0 υπήρχε μια μεγάλη ικανοποίηση και μετά από εκείνο το σημείο χάλασε λίγο η οργάνωση μας και δεχτήκαμε το γκολ που ήρθε γιατί δεν ασκήσαμε πίεση αλλά ευτυχώς που δεν μας κόστισε. Δεν έχω παράπονο αφού κάναμε μια τεράστια προσπάθεια και ήταν φυσιολογικό να πέσει κάπως ο ρυθμός μας μετά το δεύτερο γκολ. Για το ενδεχόμενο πραγματοποίησης μεταγραφών«Δεν ξέρω πόσο εφικτή είναι η ενίσχυση αυτή τη στιγμή αλλά είναι σίγουρο ότι τις μέρες που μένουν θα κάνουμε προσπάθεια να έρθει κάποιος που να είναι στο επίπεδο των υφιστάμενων παικτών».

Ερωτοκρίτου«Ακούγεται απίστευτο, όμως, είναι πραγματικότητα. Δουλέψαμε αρκετά μετά την πρώτη μας συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, φτιάξαμε μια καλή ομάδα και στο μυαλό μας ήταν η διάκριση στην Ευρώπη. Τελικά δικαιωθήκαμε και είμαστε ξανά στους ομίλους. Ο κόσμος αγαπά και στηρίζει το ΑΠΟΕΛ και εμείς του δίνουμε τις χαρές. Τους ευχαριστούμε 1000 φορές και θα τους δώσουμε κι άλλες».

Χαραλαμπίδης«Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος σε αυτή την ομάδα. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο μεγάλο μας κόσμο. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι το πιο ψηλό σκαλοπάτι και αν μπορούμε να μιλήσουμε για την επόμενη ημέρα, να πάρουμε περισσότερους βαθμούς στους ομίλους και να προχωρήσουμε πάρα πέρα. Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε όλους μας τους στόχους. Πριν δυο χρόνια ήμασταν άπειροι και δεν ξέραμε πολλά πράγματα. Τώρα είμαστε έμπειροι και νομίζω θα τα καταφέρουμε».

Πουρσαϊτίδης«Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα δίκαιο, αφού η εικόνα των δύο ομάδων και στα δύο παιχνίδια ήταν ξεκάθαρη. Ήμασταν και στα δύο παιχνίδια ανώτεροι των αντιπάλων μας και δικαιούμασταν την πρόκριση. Κάναμε ένα μαγικό πρώτο 45λεπτο, στο οποίο παίξαμε φανταστικά και παρά το ότι αγχωθήκαμε στην πορεία, στο τέλος δικαιώθηκαν οι προσπάθειές μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, σε αυτούς που αγωνίστηκαν και σε αυτούς που έμειναν εκτός, καθώς ο ΑΠΟΕΛ είναι μια οικογένεια. Δείξαμε ότι διαθέτουμε μεγάλες δυνατότητες και ευτυχώς περάσαμε. Ο κόσμος μας ήταν φανταστικός και μας βοήθησε αφάνταστα σε όλο το παιχνίδι και τον ευχαριστούμε. Δεν έχει σημασία αν έχασα το πρώτο παιχνίδι και το 2009 στην Κοπεγχάγη και τώρα στην Κρακοβία, σημασία έχει ότι έπαιξα στο δεύτερο, ότι σήμερα κερδίσαμε, περάσαμε και όλα μια χαρά».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!