Οι προσδοκίες για τον Ντε Βινσέτι

Πριν καν ακόμα κλείσει στον ΑΠΟΕΛ κάποιοι οπαδοί μας τον είχαν χρίσει ως ιδανικό μεταγραφικό στόχο. Με το που ανακοινώθηκε ακόμα περισσότεροι οπαδοί μας αλλά και μέσα ενημέρωσης τον σκιαγράφησαν ως τον ιδανικό μεσοεπιθετικό που θα καθοριστικό ρόλο στο να λυθούν τα μεσοεπιθετικά μας προβλήματα. Για όσους δεν το κατάλαβαν αναφερόμαστε στον Τόμας Ντε Βινσέτι. Οι προσδοκίες για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό ίσως να είναι αφύσικα μεγάλες και είναι για αυτό που θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και υπομονετικοί. Η ανάγκη της ομάδας μας για έναν παίκτη με τις αρετές του Ντε Βινσέτι βγάζει μάτια αφού λείπει ο οργανωτικός μέσος που θα μοιράσει παιχνίδι και που θα μπορέσει να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Ο Αργεντινός σκιαγραφείται ως ένας τέτοιος παίκτης και πολύ περισσότερα.

Έχουμε όμως σαν οπαδοί και άλλες ανάγκες! Η αποχώρηση των Τρισκόφσκι και Αλμέιδα άφησε ένα κενό που δεν μπορεί να αναπληρωθεί εύκολα. Αυτό του παίκτη που θα αγαπηθεί και εξιτάρει την κερκίδα με τις ενέργειες του. Η ανάγκη αυτή οδήγησε πολλούς στη βεβιασμένη άποψη ότι ο Γκονσάλβες θα μπορούσε να ήταν ένας τέτοιος παίκτης. Το απίθανο γκολ του με την Μάριμπορ τρέλανε πολλούς αλλά η συνέχεια είναι γνωστή..

Ο Ντε Βινσέτι είναι ένας νεαρός ηλικίας 24 χρονών που δείχνει να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο όπως κάθε Λατίνος. Η πενταετία του στην Ελλάδα σίγουρα τον έχει ωριμάσει ποδοσφαιρικά αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ποτέ δεν αγωνίστηκε σε ομάδα που «πρέπει» να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο ίδιος δηλώνει ότι μπορεί να αντέξει την πίεση και ελπίζουμε να τα καταφέρει στο σύντομο χρονικό διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Ο Ντε Βινσέτι ίσως πάρει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής του στον αγώνα με την Αεκ και φυσιολογικά όλα τα βλέμματα θα είναι πάνω του. Όλα συνηγορούν ότι πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που θα πρέπει να ανταποκριθεί στην πίεση αλλά και που οι υπόλοιποι συντελεστές εντός ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να τον υποστηρίξουν με προσοχή και χωρίς υπερβολές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!