Οργή από το σωματείο για διαιτησία

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα με την Έθα συνεχίζεται αφού μετά τη μελέτη του βίντεο του παιχνιδιού η διοίκηση αποφάσισε να καταγγείλει τη διαιτησία. Είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που διοίκηση του Σωματείου καταγγέλλει διαιτησία. Η πολιτική των χαμηλών τόνων φαίνεται πως από πολλούς εκλαμβάνεται ως αδυναμία και αυτό φάνηκε στον αγώνα της Κυριακής. Όσοι είδαν το βίντεο του παιχνιδιού έμειναν έκπληκτοι γιατί διαπίστωσαν ότι τα πράγματα ήταν πολύ χειρότερα από ότι νόμιζαν. Η έντονη δυσφορία του Δ.Σ. του ΑΠΟΕΛ εκφράστηκε εγγράφως στις 19/01 προς την επιτροπή διαιτησίας και στον πρόεδρο της ΚΟΚ. Η ψεσινή συνεδρία στο Σωματείο ήταν έντονη και όλο το συμβούλιο κατέληξε ομόφωνα πως αυτή τη φορά θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων αλλά και αλλαγές στην όλη διαδικασία επιλογής και κρίσης των διαιτητών. Το Δ.Σ. θα αναμένει ενέργειες από την επιτροπή διαιτησίας και την ΚΟΚ και αν χρειαστεί θα επανέλθει δυναμικά.

ΑΠΟΕΛ – Κεραυνός τη Δευτέρα

Η απόδοση του παιχνιδιού της προηγούμενης αγωνιστικής έφερε χαμόγελα μετά από πολύ καιρό σε όσους είναι κοντά στην ομάδα και έστειλε μηνύματα ανάκαμψης και καλύτερης πορείας. Το παιχνίδι με τον κεραυνό στο Λευκόθεο (23/01 19:00) είναι η καλύτερη ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι στην καλύτερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος. Ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός αφού πιθανή νίκη αυξάνει τις πιθανότητες για κατάληψη της 4ης θέσης στη κανονική διάρκεια που δίνει πλεονέκτημα έδρας στο πρώτο παιχνίδι των play offs.

Η μέρα δεν είναι η ιδανικότερη για τον κόσμο αλλά η κρισιμότητα του αγώνα πρέπει να είναι αρκετή για να προσελκύσει όσους περισσότερους γίνεται. Η ομάδα με γεμάτο Λευκόθεο δυναμώνει και δύσκολα χάνει. Ο κόσμος βέβαια πρέπει να συγκρατήσει την οργή του για το παιχνίδι με την Έθα και να υποστηρίξει την ομάδα σε πλαίσια κόσμια γιατί ο κίνδυνος της τιμωρίας παραμονεύει. Η ομάδα χρειάζεται την έδρα της και τον κόσμο της για να καταφέρει να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!