«Ο ΑΠΟΕΛ θα μπορούσε να παίζει Ισπανία»

Δεν το λέμε εμείς αλλά ο κατά τον Ροπέρτο Κάρλος, καλύτερος αριστερός ακραίος στον κόσμο. Ο λόγος για τον Μαρσέλο από τον οποίο εξασφαλίσαμε μια μίνι αποκλειστική συνέντευξη με τη βοήθεια της bwin, η οποία όπως είναι γνωστό είναι χορηγός και των δυο ομάδων. Ο Βραζιλιάνος σε σχετική ερώτηση που του έγινε για το κατά πόσο θα μπορούσε η ομάδα μας να αγωνιστεί στο Ισπανικό πρωτάθλημα, ήταν κατηγορηματικός τονίζοντας ότι όχι μόνο θα τα καταφέρναμε αλλά θα είχαμε και καλή πορεία! Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο Μαρσέλο για την ομάδα μας , τη Ρεάλ και τον ίδιο…

Ποια ήταν η πρώτη σου αντίδραση όταν κληρωθήκατε με τον ΑΠΟΕΛ;Πολύς σεβασμός. Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να είναι αδύνατη ομάδα για να φτάσει μέχρι τα προημητελικά. Κέρδισαν την Λιόν για να φτάσουν μέχρι εδώ και έχουμε πολύ σεβασμό για την ομάδα τους.Ο ΑΠΟΕΛ δεν κέρδισε ποτέ Ισπανική ομάδα στην Ευρώπη…Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια για να κερδίσουμε και τον αυριανό αγώνα και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Πρέπεο να δουλέψουμε σκλήρα για να τα καταφέρουμε.Θα μπορούσε ο ΑΠΟΕΛ να αγωνιστεί στο Ισπανικό πρωτάθλημα και να έχει καλή πορεία;Ναι, το νομίζω. Σέβομαι την ομάδα του ΑΠΟΕΛ η οποία είναι αρκετά δυνατή. Νομίζω θα είχαν καλή πορεία αν αγωνίζονταν στη Λίγκα. Ποια είναι η ευθύνη που απορρέει με το να είσαι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας:Κατά την άποψη μου είναι περισσότερη τιμή να είσαι αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης παρά ευθύνη.

Ο Ροπέρτο Κάρλος δηλώνει ότι είσαι ο καλύτερος αριστερός ακραίος στον κόσμο. Συμφωνείς;Αγαπώ το ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι έχω πολλά να μάθω ακόμα. Προσπάθώ να δίνει τα πάντα σε κάθε αγώνα και σε κάθε προπόνηση αφού μπορώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Τι θα σημαίνει για σένα να κερδίσετε το Champions League;Το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να κερδίσει το Champions League και το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση μου. Θέλω να το κερδίσουμε αλλά υπάρχουν πολλά παιχνίδια μπροστά μας και θα πρέπει να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε καλά αν θέλουμε να το κερδίσουμε.

Ποιες ομάδες θεωρείς φαβορί για την κατάκτηση του Champions League;Η Ρεάλ είναι πάντα ανάμεσα στα φαβορί σε όλους τους θεσμούς αλλά έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο μπροστά μας. Θα στοιχιμάτιζες ότι θα περάσετε στα ημιτελικά; Πάντα στοιχιματίζω υπέρ της Ρεάλ!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!