Ο Μακρίδης αποφάσισε

Το ΑΠΟΕΛ των επόμενων χρόνων θα πρέπει να σχεδιαστεί χωρίς να υπολογίζεται ο Κωνσταντίνος Μακρίδης. Τα δεδομένα πλέον δεν μπορούν να μείνουν στα κρυφά και είναι θέμα ημερών να προκύψει και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Ουκρανών. Η διοίκηση της Μέταλουρκ σεβόμενη την επιθυμία του Μακρίδη αλλά και όσων ενεργούν εκ μέρους του αναμένει την ολοκλήρωση της ημιτελικής φάσης για να προβεί στη σχετική ανακοίνωση.

Η συμφωνία μεταξύ Μακρίδη και Μέταλουρκ προνοεί συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με απολαβές που φτάνουν στο ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ κάποια μπόνους είναι δυνατό να ανεβάσουν τις απολαβές του παίκτη πολύ περισσότερο. Όπως γίνεται αντιληπτό όσο και αν έχει συνδεθεί ο παίκτης με την ομάδα μας τα λεφτά που προσέφεραν οι Ουκρανοί λειτούργησαν καταλυτικά. Ο Μακρίδης που είχε και μια επαφή με τον Φερναντές πήρε καλές συστάσεις όσον αφορά τη ζωή στη συγκεκριμένη χώρα και πήρε την μεγάλη απόφαση.

Μπορεί ο Ζιβανάρης να τα έχει με τον Καραβίδα και οι χτεσινές δηλώσεις του να έχουν μια δόση αλήθειας ως προς το ότι οι μάνατζερ πλέον ελέγχουν την αγορά, αλλά αυτό δεν καθιστά τη διοίκηση μας άμοιρη ευθυνών. Για το ότι ο καλύτερος Κύπριος ποδοσφαιριστής φεύγει από το ΑΠΟΕΛ και δε θα βάλουμε στο ταμείο μας ούτε ένα ευρώ δεν είναι κάτι για το οποίο ευθύνεται ο Καραβίδας ή ο Κίρζης. Η σχετική πρόνοια που έδινε στην πλευρά του παίκτη τη δυνατότητα να μείνει ελεύθερος δεν υπήρχε περίπτωση να μην ενεργοποιηθεί και στο τέλος της ημέρας αυτό που φαίνεται να μπόρεσε η διοίκηση να κάνει είναι να αποτρέψει την μεταγραφή του σε άλλη κυπριακή ομάδα.

>

Μπορεί να αντικατασταθεί ο Μακρίδης; Παρόλο που η δική μας άποψη είναι η ίδια με αυτή των περισσοτέρων θα αναμένουμε, μπας και τα λαυράκια από τη Λατινική Αμερική μας εκπλήξουν απρόσμενα.

Και πάλι ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια
Σήμερα στις 7.00 η ομάδα μας αντιμετωπίζει το ποδοσφαιρικό παράρτημα για το πρωτάθλημα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ξεκουράσει όσους παίκτες μπορεί ενόψει κυπέλλου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!