«Ο πιο περήφανος Σέρβος στον κόσμο»

Το άστρο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έλαμψε και στο Βελιγράδι αφού ήταν ανάμεσα στους πρωταγωνιστές στην τελετή βράβευσης που έγινε από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας του. Τα κατορθώματα του φετινού ΑΠΟΕΛ ανέδειξαν όπως είναι γνωστό τον προπονητή μας ως τον κορυφαίο Σέρβο προπονητή και η δήλωση που έκανε ότι νιώθει ο πιο περήφανος Σέρβος στον κόσμο εμπερικλείει τη σημασία που έχει το συγκεκριμένο βραβείο για τον προπονητή μας. Κληθείς να σχολιάσει κάποια πράγματα και κρατώντας το βαρύτιμο τρόπαιο ο Γιοβάνοβιτς είπε αρχικά τα εξής: H απονομή του βραβείου του καλύτερου Σέρβου προπονητή είναι το καλύτερο πράγμα που μπορούσε να μου συμβεί. Είμαι περήφανος και χαρούμενος που είμαι σήμερα εδώ και πιστέψτε με το ίδιο χαρούμενος ήμουν και ως ένας από τους τρεις υποψηφίους. Είχα πάντα το επιπλέον κίνητρο να έχω καλά αποτελέσματα για να προωθώ με αυτό τον τρόπο και την χώρα μου, ιδιαίτερα σε ένα θεσμό όπως το Champions League. Το μόνο πράγμα που με έκανε να αισθανθώ άβολα ήταν όταν προκριθήκαμε εις βάρος του Ερυθρού Αστέρα και της Παρτιζάν μέσα στο Βελιγράδι».

Στη συνέχεια και μετά από σχετική ερώτηση για το κατά πόσο θα εργαζόταν κάποτε στη χώρα του είπες τα ακόλουθα: «Δεν μίλησα ποτέ με κανέναν από την ομοσπονδία αλλά ως Σέρβος θα ήταν τιμή μου να εργαστώ στην Εθνική ή ως προπονητής μιας εκ των δυο μεγάλων ομάδων».

Τέλος κληθείς να σχολιάσει τον ΑΠΟΕΛ και τους αγώνες με την Λυών ο προπονητής μας είπε: “Θελαμε πολύ να μπούμε στους ομίλους και τα καταφέραμε, ενώ στη συνέχεια θέλαμε να κοντράρουμε στα ίσα ομάδες παγκόσμιας κλάσης όπως οι Ζενίτ, Πόρτο και Σιαχτάρ. Καταφέραμε να προκριθούμε ως πρώτοι και τώρα έχουμε απέναντι μας την Λυών η οποία είναι σίγουρα το φαβορί αλλά έχουμε κάποιες ελπίδες αφού έχουμε και τον επαναληπτικό στην έδρα μας».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!