Πάει καλά ο Κοσόφσκι

Με την ομάδα να ψάχνεται πολλές ελπίδες για επάνοδο στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις εναποτίθενται στον Καμίλ Κοσόφσκι. Έστω και αν αυτό δεν είναι απαραίτητο επιθυμητό η περίπτωση του Πολωνού μέσου απασχολεί σχεδόν όλους στην ομάδα μας. Σήμερα είναι η καθοριστική μέρα για τον Πολωνό αφού θα επιχειρήσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Κοσόφσκι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σε δυνατούς όμως ρυθμούς και το γεγονός ότι δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις δημιουργεί την αισιοδοξία ότι αν όλα πάνε καλά σήμερα, τότε θα αυξηθούν κατακόρυφα οι πιθανότητες να βρεθεί στο αρχικό σχήμα το Σάββατο.

Τότε θα δούμε και αν οι αυστηρές συστάσεις του Γιοβάνοβιτς προς τους ποδοσφαιριστές αλλά και τα καρφιά των διοικούντων θα έχουν ευεργετικά αποτελέσματα. Όπως και με την ομόνοια, έτσι και το Σάββατο εναντίον του Απόλλωνα η ομάδα μας παίζει με την πλάτη στο τοίχο αφού οποιοδήποτε αποτέλεσμα από τη νίκη μάλλον θα μας απομακρύνει ακόμα περισσότερο από την κορυφή. Η ανικανότητα να κερδίσουμε τα λεγόμενα εύκολα παιχνίδια σε συνδυασμό με την αστάθεια όλων φέρνουν και πάλι την ομάδα σε μια άχαρη και ψυχοφθόρα κατάσταση για όλους.

>

Δυστυχώς και αν ακόμα κερδίσουμε δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα περιμένουν ακόμα ένα νέο σερί για να πειστούν ότι η ομάδα μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά για όλα αυτά πρέπει να περιμένουμε.

Η αποφασιστικότητα και οι ακραίες τοποθετήσεις των Λεμεσιανών οι οποίοι δηλώνουν ότι αν για πρώτη φορά ο αγώνας παιχτεί στα ίσια θα κερδίσουν, πρέπει όχι μόνο να μας ξυπνήσει αλλά και να μας φανατίσει. Η ομάδα του Κίρζη πρέπει να πάρει την αντρίκια απάντηση που της αρμόζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ.

Κερδίστε ένα Mitsubishi Colt
Ένας πρωτότυπος και ενδιαφέρον διαγωνισμός της Fairways σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε το νέο Mitsubishi Colt , το οποίο μάλιστα εφόσον είσαστε ο τυχερός θα σας παραδοθεί στην πόρτα του σπιτιού σας! Περισσότερα στο www.onyourmark.eu

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!