Παν.Συ.Φι.: H χρονιά της προπαγάνδας πάει

Συγχαρητήρια γεμάτα λεβεντιά στην καλαθοσφαιρική ομάδα μας η οποία υπέταξε εψές το βράδυ την ομάδα από την μόνη χώρα παγκοσμίως η οποία ακόμη κατηγορείτε για γενοκτονίες. Η Ελληνική ψυχή μίλησε στο Ελευθερία όπου χιλιάδες ΑΠΟΕΛίστες έδειξαν για άλλη μια φορά τον αποτροπιασμό προς αυτούς και τη θέληση για άμεση απελευθέρωση της Ελληνικής μας Κύπρου από τον κατακτητή της μισής μας πατρίδας. Κάποιοι έσπευσαν χωρίς καμία καθυστέρηση να χαρακτηρίσουν τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ανόητο και φασίστα, την ίδια ώρα που οι ίδιοι ρεζιλεύουν διεθνώς την πατρίδα μας με απαράδεχτες και προκλητικές δηλώσεις για την ίδια την Ελληνικότητα τούτου του τόπου, την ίδια ώρα που ανέχονται χωρίς να βγάζουν λαλιά για να υπερασπιστούν τούτο τον τόπο τις καθημερινές προκλήσεις του κατοχικού ‘ηγέτη’, αυτοί οι ίδιοι που ακόμα και αυτή τη φορά έχουν πέσει στην καλοστημένη προπαγάνδα των Τούρκων ενισχύοντας τα επιχειρήματα τους αντί να τα αντικρούσουν, αφήνοντας ξανά και ξανά την ίδια μας την πατρίδα εκτεθειμένη.

Παρά την περηφάνια, το δέος και τα μηνύματα που στέλνει ο ΑΠΟΕΛ και ο κόσμος του σε ποδόσφαιρο και καλαθόσφαιρα, εντούτοις ορισμένοι επιμένουν (και όσο περνά ο καιρός πιο πεισματικά) να φιμώσουν με ψέματα, προπαγάνδα και προκλήσεις το ιερό έργο που επιτελεί ο Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ…

Όσο αφορά το εγχώριο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, η μάσκα που εδώ και καιρό στόλιζε το ‘αγγελικό’ πρόσωπο της κατά τα άλλα περήφανης ομάδας του Παραλιμνιού φαίνεται ότι έπεσε για τα καλά, φανερώνοντας τις προθέσεις και ποιών τα συμφέροντα υπηρετούν, αφού τα ίδια τα μέλη του ΔΣ της ομάδας του κράτους βγήκαν αμέσως να κάνουν πλάτες στους ήδη εκτεθειμένους ενωσήτες. Το κρυφτούλι κύριε ‘μέλος του ΔΣ της κρατικής ομάδας’ παίζεται καθαρά από την μέρα εκείνη που η κυβέρνηση αυτή βγήκε σε αυτό τον τόπο…που για να καλύψει τις αδυναμίες και τα εγκληματικά της λάθη προσπαθεί με κάθε τρόπο να δώσει πρωταθλήματα κάλπικα στην ομάδα που υποστηρίζεις…για να κρατήσει κλειστά τα στόματα τουλάχιστον των ίδιων της των υποστηρικτών…όπως ακριβώς έγινε και πέρσι…και όπως ακριβός προσπαθεί να πράξει και φέτος με τα γεγονότα και τα ανθρώπινα να λάθη να προκαλούν ολόκληρο τον υπόλοιπο κόσμο.

Οι βυσσινή δηλώσεις του τύπου δεν έχουμε τίποτα με το επίσημο ΑΠΟΕΛ αλλά με τον κ. Χατζηλιαση, είναι πραγματικά γελοίες και απίστευτα άστοχες, αλλά μιας και έχουν ήδη γίνει εμείς δηλώνουμε ευθέως ότι δεν έχουμε τίποτα απολύτως με κανένα προσωπικά εκεί στο Παραλίμνι, αλλά τα έχουμε με όλους και με όλα.

Η ξεφτύλα στην οποία πέσατε εδώ και λίγα χρόνια δεν έχει προηγούμενο αφού γίνατε και εσείς ένα μικρό πριονάκι στα χέρια των ευνοουμένων αυτής της ποδοσφαιρικής ομάδας της κυβέρνησης. Εμείς τέτοια ξεπουλήματα δεν τα ανεχόμαστε αλλά αντιθέτως φροντίζουμε να βάζουμε στην θέση τους αυτούς που εσκεμμένα η άθελα προσπαθούν να βλάψουν την ομάδα μας. Όσο ανεπιθύμητος είναι ο Κύριος Χατζηλιασής στο Παραλίμνι, τόσο ανεπιθύμητοι είμαστε και εμείς…και δυστυχώς για εσάς όπου είμαστε ανεπιθύμητοι φροντίζουμε να μας θυμούνται μια ζωή. Όσο για το ποιόν των γούμενου και σπύρου, αυτό έχει διαφανή μέσα από την πορεία τους τα τελευταία χρόνια. Η συμπεριφορά του κάθε ενός έχει αντίκτυπο στην καθημερινή του ζωή, οι πράξεις του το ίδιο και στο τέλος της μέρα όλοι θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει και μας αναλογεί.

Εμείς τασσόμαστε στο πλευρό του Κυρίου Χατζηλιασή ο οποίος δέχεται απειλές και πόλεμο άνευ προηγουμένου. Ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται ανθρώπους σαν εσένα για να πολεμούν χωρίς φόβο για το συμφέρων της ομάδας μας και σε καλούμε να συνεχίσεις το έργο του, υπηρετώντας την ιδέα του ΑΠΟΕΛισμού.

Το ψάρι βρωμάει από την κεφαλή, γι’αυτό και αυτοί οι 5-10 κύριοι που ηγούνται της κοπ και του συνδέσμου διαιτητών καλά κάνουν να ξυπνήσουν και να σταματήσουν να μας θεωρούν κορόιδα γιατί θα τους πάρει όλους και θα τους σηκώσει. Προειδοποιούμε ότι εάν παρατηρηθεί ξανά σκόπιμη εύνοια άλλης ομάδας και ταυτόχρονα όλα αυτά τα τραγελαφικά που αντιμετωπίζει ολόκληρο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ θα βγουν μέσω της ιστοσελίδας μας ονόματα και διευθύνσεις του κάθε θρασύδειλου που θα αποπειραθεί να βλάψει το πιο περήφανο και ντόμπρο σωματείο της Ελληνικής Κύπρου.

Δυστυχώς για όλους μας η κυβέρνηση την οποία πρέπει να υποστούμε για ακόμη λίγα χρόνια αφήνει να γίνονται διαρροές σε προσωπικά δεδομένα ανθρώπων…και όπως ακριβώς πράξαμε εμείς, κάπως έτσι σκοπεύετε να πράξετε και εσείς με την εφαρμογή της περιβόητης ‘κάρτας φιλάθλου’…ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ…

Καλούμε τη διοίκηση της εταιρίας να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και να σταθεί ασπίδα προστασίας στον εκπρόσωπο τύπου της ομάδας μας ο οποίος βάλλετε από παντού τις τελευταίες μέρες, ελέω των ψευδών δηλώσεων των παραγόντων της ένωσης αλλά και του βαλτού Παραλιμνίτη παρατηρητή. Τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς…

Τέλος υπενθυμίζουμε ξανά το επικείμενο πάρτη του Συνδέσμου στην Καλλιπόλεως 4 την ερχόμενη Τρίτη 28/12 . Για πληροφορίες και λεπτομέρειες επικοινωνήστε στο 96 85 14 79 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.au-79.net , ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ!

ΚΑΘΕ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ…

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ!

ΑΠΟΕΛ ΘΡΥΛΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΝΤΟΥ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ

ΑΠΟΕΛ ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΜΑΓΕΙΑ

Παν.Συ.Φι ΑΠΟΕΛΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!