Παραιτήθηκε ο Ερωτοκρίτου

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στον ΑΠΟΕΛ αφού όπως η αξίωση των οργανωμένων για κάθαρση ήταν η αφορμή για να βγουν στην επιφάνεια τα προβλήματα που υπάρχουν εδώ και μήνες. Προβλήματα που σχετίζονται με τον τρόπο λειτουργίας του συμβουλίου. Ο Φοίβος Ερωτοκρίτου βλέποντας τον κλοιό να στενεύει και μια σειρά εξελίξεων να τον αφήνει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένο ενημέρωσε μέσω εμαιλ για την απόφαση του να παραιτηθεί άμεσα από την προεδρία. Για τον λόγο αυτό μάλιστα έχει προγραμματιστεί έκτακτη συνεδρία το βράδυ της Κυριακής. Όπως καταλαβαίνεται οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Ο Ερωτοκρίτου αν πράγματι παραιτηθεί θα έχει κάνει το πρώτο και πιο αποφασιστικό βήμα για να γυρίσουμε σελίδα και να βάλουμε για τα καλά πίσω αυτά που μας χώριζαν. Λέμε αν πράγματι γιατί όσοι βρίσκονται κοντά στις εξελίξεις εικάζουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να πρόκειται για ακόμα μια από τις γνωστές και αχρείαστες κινήσεις ελιγμού του προέδρου.

Η εσωστρέφεια που χαρακτήριζε τη διοίκηση Ερωτοκρίτου και που μετά από κάποια φάση έφερε και προβλήματα μεταξύ των ίδιων των μελών πρέπει να σταματήσει. Η αξίωση των οργανωμένων για έκτακτη γενική συνέλευση είναι μονόδρομος.

Εκεί οι μετόχοι (ναι δυστυχώς ή ευτυχώς αυτοί) θα πρέπει να αποφασίσουν ποιοι θα οδηγήσουν τον ΑΠΟΕΛ εκεί που του αξίζει.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!