Πετρίδης για όλα

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ μίλησε σήμερα για το ψεσινό θρίλερ, τον ανήθικο όπως τον χαρακτήρισε διαιτητή αλλά και για τους λόγους που αισθάνεται περήφανος. Ο Πρόδρομος Πετρίδης έστω και έμμεσα φωτογράφισε μια τουλάχιστον μεταγραφή ενώ έδειξε να έχει πλήρη εμπιστοσύνη στον Πασιένσια.

Οι τοποθετήσεις του όπως έγιναν μέσω Super Sport FM

«Η διοίκηση είναι εκεί για να παίρνει τις σωστές αποφάσεις. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο κάνουμε ένα καλό έργο, θέλουμε να δώσουμε μακροζωία στην οικονομική άνεση του ΑΠΟΕΛ, αλλά και στις αγωνιστικές επιτυχίες»

«Είναι η πρώτη φορά που βλέπω τέτοια διαιτησία, ανήθικη, προκλητική, αίσχος. Στέκομαι στους παίκτες που βρήκαν την ψυχραιμία να σταθούν απέναντι σε αυτό τον διαιτητή και στον κόσμο που έδειξε ήθος παρά την μεγάλη πρόκληση. Νιώθω περήφανος για την ομάδα μου για τους ποδοσφαιριστές μας που έδωσαν ψυχή και σε όλο τον κόσμο»

«Διαμαρτυρηθήκαμε έντονα από το ημίχρονο και ο συγκεκριμένος ανήθικος διαιτητής θα καταγγελθεί στην ΟΥΕΦΑ και θα πάει προσωπικά επιστολή στον ίδιο τον Πλατινί. Και μόνο με το ύφος που μας μιλούσε ένας Θεός ξέρει πως συγκρατηθήκαμε»

«Ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιγνίδι το χθεσινό. Έστω και με 10 ποδοσφαιριστές δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Το γκολ που δεχτήκαμε ήταν από ανύπαρκτο φάουλ. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει εφησυχασμένους. Υπάρχει η οικονομική άνεση. Θα δούμε αν χρειάζεται κάποια αναπροσαρμογή ή αλλαγή η ομάδα, θα συζητήσουμε με τον προπονητή».

«Στο επίσημο δείπνο με Μίντιλαντ, μας είπαν ότι είμαστε παράδειγμα προς μίμηση και χώρες όπως την Δανία θέλουν να μας αντιγράψουν».

«Κάθε παιγνίδι είναι διαφορετικό. Μίλησαν στους παίκτες στο παιγνίδι με την Βαρντάρ και μετά πολύ λίγο τους μίλησα ξανά. Βλέπω και τη δουλειά που γίνεται από τον προπονητή. Νομίζω ότι περιττεύουν τα λόγια τα δικά μας. Ο κόσμος πρέπει να δώσει πίστωση στον προπονητή, είναι άδικο να κρίνουμε εκ των υστέρων, αυτός ξέρει καλύτερα από τον καθένα ποιους να χρησιμοποιήσει».

«Ο Στίλιτς είναι η μορφή που θα οδηγήσει σε μεταγενέστερο στάδιο σε επιτυχίες το ΑΠΟΕΛ. Πολύ καλά κάνει ο προπονητής και παρουσιάζει την ομάδα με το πιο κατάλληλο πλάνο. Δεν πρέπει να παρασυρόμαστε»

«Ο Βάντερ μπήκε μέσα και δημιούργησε πολλά προβλήματα στον αντίπαλο. Για τον Μακρίδη πίστευα από την πρώτη στιγμή ότι θα έχει ηγετική παρουσία στην ομάδα μας και μας δικαιώνει και δικαιώνεται και ο ίδιος»

«Ψάχνουμε για κάτι που θα δώσει ουσιαστική βοήθεια στο ΑΠΟΕΛ, αν θα γίνει οποιαδήποτε προσθήκη. Αν κριθεί από τον προπονητή ότι θέλει συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή εμείς θα συζητήσουμε μαζί του και θα πράξουμε αναλόγως».

«Αυτή η ομάδα είναι πιο δυνατή από την περσινή. Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης σε μια-δυο θέσεις, πιστεύουμε ότι η ομάδα έχει και χαρακτήρα και επιμονή για επίτευξη των στόχων της».

«Να ευχηθώ κάθε επιτυχία και στις άλλες τρεις κυπριακές ομάδες που αγωνίζονται αύριο και να έχουν καλύτερες διαιτησίες. Φτηνά τη γλυτώσαμε εμείς χθες…».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!