Πλέον δεν υπάρχουν κωλύματα

Ακόμα ένας αγώνας διαδικαστικού χαρακτήρα ανήκει στο παρελθόν και παρόλο που απομένει και ο τελευταίος με την ομόνοια, ο αγωνιστικός σχεδιασμός ενόψει της νέας χρόνιας απασχολεί τους πάντες. Η επιθυμία του Γιοβάνοβιτς να οριστεί ο αγώνας με το παράρτημα έτσι ώστε να κερδίσουν όλοι οι ποδοσφαιριστές 2-3 επιπλέον μέρες ξεκούρασης βόλεψε και τους πράσινους λαγούς. Ο αγώνας θα έχει οριστεί για το απόγευμα (5.00) της Τετάρτης και ακολούθως όλοι θα αναχωρήσουν για διακοπές. Με αυτά τα δεδομένα δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος να μην κοινοποιηθούν στους ποδοσφαιριστές οι αποφάσεις που έχουν παρθεί για το ποίοι μένουν και ποίοι φεύγουν. Από σήμερα θα αρχίσει ένας εντατικός κύκλος επαφών που θα αφορά διαπραγματεύσεις με αυτούς που υπάρχει πρόθεση ανανέωσης αλλά και ενημέρωσης για αυτούς που δεν θα συνεχίσουν. Ο Γκριτσάροφ βρίσκεται πρώτος στη λίστα των σχετικών ραντεβού αφού η έκβαση της υπόθεσης του θα διευκολύνει την απόφαση για τους άλλους δυο αμυντικούς. Όπως γράψαμε ξανά ο Γιοβάνοβιτς δεν έχει πάρει οριστική απόφαση για κάποιους ποδοσφαιριστές και πιθανό ναυάγιο με τον Γκριτσάροφ ίσως διαφοροποιήσει τα δεδομένα. Σοβαρές ενδείξεις για ναυάγιο δεν υπάρχουν αλλά κάποιες δηλώσεις του Σκοπιανού σε μμε της χώρας του φωτογραφίζουν ότι θα αξιώσει αύξηση απολαβών, κάτι που η διοίκηση δεν βλέπει με ιδιαίτερα θετικό μάτι.

Όπως έχει τονιστεί από όλους η έμφαση και οι άμεσες προσθήκες θα αφορούν την αμυντική γραμμή. Χρονικά μέσα στις επόμενες 25 μέρες θα πρέπει θεωρητικά να γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες αφού θεωρείται σημαντικό οι νέοι παίκτες να ενσωματωθούν από την αρχή της προετοιμασίας.

Υπομονή, πάμε καλάΚάποιοι άρχισαν να κουράζονται με τις συνεχείς αναφορές στα ξένα πρωταθλήματα που μας επηρεάζουν στο κατά πόσο θα βρεθούμε ή όχι στο γκρουπ των δυνατών. Με τα σημερινά δεδομένα θα πρέπει να συμβούν απίθανα πράγματα για να βρεθούμε στους αδυνάτους του τρίτου προκριματικού αλλά θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα λίγες εβδομάδες. Εννοείται ότι και να γίνει είμαστε “seeded” δε σημαίνει πρόκριση στον τέταρτο προκριματικό!

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!