Ποιοι είναι οι βασικοί;

Σε 9 αγώνες (6 στην Ευρώπη, 2 στο πρωτάθλημα και 1 το Σούπερ Κάπ) ο ΑΠΟΕΛ έχει χρησιμοποιήσει 21 παίκτες. Αν προσθέσει κανείς 7 τουλάχιστον ποδοσφαιριστές, που μάλλον θα πάρουν λεπτά στις 56 μας υποχρεώσεις στη φετινή σεζόν, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι επιλογές υπάρχουν… όσο καλές και αξιόπιστες και αν είναι.

Στο πιο κάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τα λεπτά συμμετοχής των ποδοσφαιριστών μας συνολικά αλλά και ανά αγώνα. Επίσης υπάρχουν οι στήλες για το πόσες φορές αγωνίστηκε βασικός ή αλλαγή ο κάθε παίκτης. Αν και ακόμα είμαστε στην αρχή ενός μαραθωνίου οι πιο κάτω αριθμοί μπορεί να μας βοηθήσουν να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.

stats9games

Στην κορυφή του πίνακα βρίσκονται 2 νεοφερμένοι. Ο Αστίθ δείχνει να είναι πετυχημένη μεταγραφή και η νούμερο ένα επιλογή μας στο κέντρο της άμυνας. Στην τρίτη θέση ακολουθεί από κοντά ο αναγεννημένος Ντε Βινσέντι που έστω και αν υπάρχει η επιλογή Στίλιτς, καππαρώνει με τις εμφανίσεις του τη θέση στην εντεκάδα.

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης θεωρείται βασικό στέλεχος της εντεκάδας μέχρι στιγμής αφού έχει 8 συμμετοχές ως βασικός και ο πρώτος Κύπριος σε λεπτά. Ο Πιέρος Σωτηρίου μπορεί να βρίσκεται στο κάτω μέρος του πίνακα αλλά αγωνίστηκε στα 7 από τα 9 παιχνίδια.

Ένα άλλο συμπέρασμα, και ίσως αυτό που έβγαζε κυριολεκτικά μάτια, είναι η εμμονή του Πασιένσια με τον Λεάλ. Ο Λεάλ αγωνίστηκε σε όλους τους αγώνες όταν ήταν στην ομάδα, ακόμα και σε αυτόν του Σούπερ Καπ που έστω και αν δεν ξεκίνησε πέρασε ως αλλαγή.

Υπάρχουν και άλλα συμπεράσματα που μπορούμε να βγάλουμε αλλά θα ήταν καλύτερα να αφήσουμε όταν μεγαλώσουν και άλλο τα νούμερα. Επίσης, βρισκόμαστε στη μέση ενός Σαββατοκύριακου χωρίς ΑΠΟΕΛ και ο πιο πάνω πίνακα προσφέρεται για αναλύσεις σε παρέες προπονητών κερκίδας!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!