Ποιος άλλος θα αποχωρήσει;

Τα δεδομένα όσον αφορά τη στελέχωση της ομάδας άρχισαν να ξεκαθαρίζουν μετά τις αποχωρήσεις αυτής της εβδομάδας αφού πλέον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για προσθήκες ξένων και κοινοτικών. Όπως έχουμε αναφέρει η προτεραιότητα από πλευράς τεχνικής ηγεσίας είναι στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός επιθετικού. Οι ανάγκες του ΑΠΟΕΛ όμως είναι περισσότερες κάτι που γνωρίζουν οι υπεύθυνοι αλλά και οι οπαδοί μας. Η ομάδα για να μπορέσει να ισχυροποιηθεί στο βαθμό που θέλουμε πρέπει να αποκτήσει έναν αριστερό μπακ κλάσης αφού μετά την αποχώρηση του Μποαβεντούρα υποφέρει στη συγκεκριμένη θέση. Υπάρχει όμως θέμα και στο δεξί άκρο της άμυνας για back up του Σέρτζιο. Σε αυτή την περίπτωση γίνεται προσπάθεια να βρεθεί παίκτης «δυο σε ένα» και είναι για αυτό που αξιολογήθηκε θετικά η περίπτωση Παπάζογλου.

Η αποχώρηση ενός ακόμα παίκτη θεωρείται δεδομένη έστω και αν δεν επιβεβαιώνεται από πλευράς διοίκησης. Το τι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι ποιος θα είναι αυτός που θα αποχωρίσει προκειμένου να ελευθερωθεί μια ακόμα θέση.

Από πλευράς κόσμου και μέσων ενημέρωσης γίνεται πολύ κουβέντα για τον Σαντίν ενώ τις τελευταίες μέρες παίζει και το όνομα του Κακά. Η διοίκηση δεν έχει πάρει την τελική της απόφαση αφού τα δεδομένα ίσως διαφοροποιηθούν τις επόμενες εβδομάδες αλλά οι σκέψεις που γίνονται αφορούν περισσότερο τον Σαντίν. Ο προσανατολισμός στον Βραζιλιάνο σχετίζεται περισσότερο με το κόστος παραμονής του που κρίνεται μεγάλο για έναν παίκτη που ίσως δεν θα είναι βασικός και όχι με την αγωνιστική του αξία.

Τέλος υπάρχει και το ενδεχόμενο να ανοίξει με ανεπιθύμητο τρόπο θέση αν δεν γίνει εφικτή η παραμονή του Ντε Βινσέτι. Τυχόν αποχώρηση του Αργεντινού όμως δεν διευκολύνει την υλοποίηση του πλάνου αφού θα πρέπει να αποκτηθεί παίκτης με τα δικά του χαρακτηριστικά.

 

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!