Ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Αρτυματά;

Τα δεδομένα είναι γνωστά όσον αφορά τους τραυματίες και το ζητούμενο για τον προπονητή μας είναι να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις έτσι ώστε η ομάδα να ανταποκριθεί. ΟΙ απουσίες των Μοράις και Βινίσιους στο κέντρο είναι παραπάνω από σημαντικές αφού από αυτούς ξεκινά και τελειώνει η σωστή λειτουργία της ομάδας. Ο Δώνης καταστρώνει ήδη το πλάνο του και μέσα από τη χτεσινή προπόνηση επιβεβαιώθηκε ότι ο ένας που θα πάρει θέση στη μεσαία γραμμή είναι ο Αρτυματάς. Το ερωτηματικό είναι ποιος θα παίξει δίπλα από τον νεαρό Κύπριο με τις επιλογές του Δώνη να είναι οι ακόλουθες:

Ο Αμορίν είναι ο παίκτης που συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αγωνιστεί ως αμυντικός χαφ με τους Κακά και Ολιβέιρα να καλύπτουν το κέντρο της άμυνας. Ο Βραζιλιάνος κρίνεται ως επιλογή αφού έχει τα στοιχεία που μπορούν να τον βοηθήσουν να ανταποκριθεί με πιο σημαντικό την ταχύτητα και την καλή πάσα. Αν γίνει κάτι τέτοιο πάντως θα δικαιωθούν και όσοι έλεγαν κατά καιρούς ότι πρέπει να τον δούμε και σε κάποια άλλη θέση εκτός της άμυνας!

Τη θέση του αμυντικού χαφ μπορεί να καλύψει στην ανάγκη και ο Ολιβέιρα αλλά κρίνεται πολυτιμότερος στο κέντρο της άμυνας όποτε δύσκολα θα τον δούμε να προωθείται.

Ο Γκόμες που προέρχεται από μεγάλη αποχή αλλά άρχισε να παίρνει λεπτά συμμετοχής στους τελευταίους αγώνες είναι η εναλλακτική επιλογή. Το ερωτηματικό είναι κατά πόσο έχει δυνάμεις για τουλάχιστον ένα 60λεπτό και αν θα μπορέσει να κάνει αυτά που θέλει ο προπονητής.

Το μενού επιλογών ανοίγει ακόμα περισσότερο αν ο Δώνης προχωρήσει σε ακόμα πιο ριζοσπαστικές λύσεις. Τον είδαμε για παράδειγμα να δοκιμάζει σε κάποιους αγώνες τους Χαραλαμπίδη και Αλεξάνδρου στη συγκεκριμένη θέση.

Συμπερασματικά αυτό που προκύπτει είναι ότι υπάρχουν επιλογές και μάλιστα αρκετές αλλά το ζητούμενο είναι να βρεθεί αυτή που σε συνδυασμό και με το γενικότερο πλάνο να διασφαλίσει ότι η ομάδα θα μπορέσει να αμυνθεί αλλά και να επιτεθεί σωστά.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!