Προσοχή στην υπεραπλούστευση

Η ανάγκη να βάλουμε πίσω μας την ήττα από τον Ερμή είναι δεδομένη αλλά αυτή πρέπει να γίνει με τον σωστό τρόπο έτσι ώστε να γίνει εφικτή. Η πρώτη ήττα μετά από 23 αγώνες, ο τρόπος αλλά και η χρονική στιγμή που ήρθε πλήγωσε και προβλημάτισε. Οι λόγοι της ήττας έχουν αναλυθεί από σχετικούς και άσχετους . Η προτροπή για ενότητα όπως τονίστηκε από τη διοίκηση τις πρώτες ώρες και μέρες μετά την ήττα δεν είναι το σημαντικότερο στοιχείο ή αυτό που μας λείπει τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Σήμερα ο Νεκτάριος Πετεβίνος σε δηλώσεις του επιχείρησε να επισκιάσει και να υποβαθμίσει την τελευταία ήττα, επισημαίνοντας ότι τα πράγματα πλέον έχουν απλοποιηθεί αφού μόνο με νίκες μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Θέτοντας το όλο ζήτημα στη ρεαλιστική διάσταση υπάρχει σοβαρή περίπτωση η ήττα από τον Ερμή να μας στερήσει το πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν μπορούμε να το προαποφασίσουμε αφού μαθηματικά έχουμε ακόμα ελπίδες οι οποίες είναι και καλές μιας και εξαρτόμαστε ακόμα από τα δικά μας αποτελέσματα.

Πριν τον αγώνα με τον Ερμή τα πράγματα δεν ήταν ούτε πολύπλοκα, ούτε θεωρητικά. Στο μυαλό και στους υπολογισμούς των περισσοτέρων είχαμε την πολυτέλεια να πάμε στο Τσίρειο την τελευταία αγωνιστική με το πλεονέκτημα της ισοπαλίας. Αν αυτό ήταν παγίδα επειδή έχουμε στην κουλτούρα μας τον εφησυχασμό δεν είναι κάτι που πρέπει να μας απασχολεί πλέον.

Η επιστροφή στις νίκες και στη συνέχεια το σερί περνά μέσα από την πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Οι πρώτοι που πρέπει να πιστέψουν και να πεισμώσουν είναι οι παίκτες και ο προπονητής. Είναι επίσης αυτοί που πρέπει να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους μέσα στο γήπεδο.

Ο κόσμος θα είναι εκεί το Σάββατο γιατί στην πλειοψηφία του πιστεύει. Είναι επίσης δεδομένο ότι αν έρθει η πρώτη νίκη θα αρχίσει να χτίζεται εκ νέου η δυναμική που θέλουμε.

Η σχετική δήλωση του Πετεβίνου στο Ράδιο Πρώτο:

«Υπάρχει μόνο μια εξίσωση. Χρειαζόμαστε τέσσερις νίκες για να στεφθούμε πρωταθλητές. Ελπίζουμε το Σάββατο απέναντι στον Απόλλωνα να πάρουμε το πρώτο από τα τέσσερα τρίποντα που χρειαζόμαστε. Το πρωτάθλημα θα παιχτεί μέχρι την τελευταία αγωνιστική και θα είναι αμφίρροπο. Τώρα τα πράγματα έχουν απλοποιηθεί. Μόνο με νίκες μπορούμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας. Είναι πρακτικό πλέον το ζήτημα».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!