Πρόθεση παραμονής αλλά..

Το ερώτημα του κατά πόσο ο Φινκ θα είναι ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ και τη νέα χρονιά επιχείρησαν να απαντήσουν οι πλέον αρμόδιοι που δεν είναι άλλοι από τον πρόεδρο και τον ίδιο τον προπονητή μας. Με από τις δηλώσεις των δυο έγινε ξεκάθαρο ότι είναι παραπάνω από ευχαριστημένοι με την μέχρι σήμερα συνεργασία με τον Πρόδρομο Πετρίδη να προσπαθεί να τονίσει ότι δεν υπάρχουν θέματα που χρίζουν συζήτησης από την άλλη όμως να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξει ανατροπή των πιο πάνω! Ο πρόεδρος υπενθύμισε ότι στο ποδόσφαιρο μπορεί να αλλάξουν πολλά από την μια μέρα στην άλλη ενώ είπε ότι υπάρχει η ανάγκη από πλευράς διοίκησης να αξιολογηθεί περαιτέρω η δουλειά του Φινκ.

Η ουσία είναι ότι μέχρι σήμερα το πρόσημο για παραμονή του Φινκ είναι θετικό και εκεί όπου η διοίκηση Πετρίδη θα πρέπει να πάρει θαρραλέες αποφάσεις είναι σε τυχόν απώλεια του πρωταθλήματος ή και του κυπέλλου.

Ίσως αυτό να είναι κάτι που γνωρίζει και ο ίδιος ο προπονητής μας ο οποίος καθόλου τυχαία αρκέστηκε να πει «πρώτα να γίνουμε πρωταθλητές και μετά θα δούμε παρακάτω».

Η προσθήκη του Μαντούκα σε ρόλο διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι μια άλλη προέκταση που θα παίξει ρόλο στο πως θα πορευτεί ο ΑΠΟΕΛ τη νέα χρονιά αφού η άποψη του Βραζιλιάνου θα πρέπει να παίξει καθοριστικό ρόλο.

Το σχόλιο του Πρόδρομου Πετρίδη για τη συνεργασία με τον Φινκ:

«Με τον κ. Φινκ δεν θα συζητήσουμε τίποτα, είναι συμφωνημένη και η επόμενη χρονιά, φτάνει οι δυο πλευρές στο τέλος της χρονιάς να υπογράψουν το συμβόλαιο. Ήδη έχει προτάσεις αλλά ο ίδιος θέλει να μείνει στο ΑΠΟΕΛ, φτάνει να αξιολογήσουμε την δουλειά του. Στο ποδόσφαιρο αλλάζουν πολλά από μέρα σε μέρα, σήμερα είσαι παντρεμένος και αύριο ελέυθερος, αλλά δεν νομίζω να προκύψουν προβλήματα. Θέλουμε να μείνει, η δουλειά του φάνηκε, βλέπουμε την ομάδα να βελτιώνεται και είναι μια ομάδα που δεν την έχτισε ο ίδιος».

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!