Πως θα κλείσουν οι πληγές;

Ο Κετσπάγια στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Πάφο έκανε αναφορά στην ανάγκη να ξεπεράσει ο ΑΠΟΕΛ τις πληγές που άφησε ο αποκλεισμός από το Champions League. H επισήμανση του προπονητή μας είναι ουσιαστική αφού για πολλούς το μεγαλύτερο ζητούμενο τη φετινή χρονιά ήταν η πρόκριση στους ομίλους του CL. Οι παράπλευρες απώλειες αφορούν μέχρι στιγμής την απόλυση του Πασιένσια και την παραχώρηση του Λεαλ αλλά το ζητούμενο είναι πως θα κλείσουν οι πληγές.

Η απόδοση της ομάδας και κυρίως τα αποτελέσματα θα είναι το καλύτερο φάρμακο και ο Σεπτέμβρης θα είναι καθοριστικός.  Στο διάστημα αυτό ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει καθοριστικούς αγώνες σε πρωτάθλημα και Europa League μέσα από τους οποίους θα φανεί αν τα τραύματα μπορούν να επουλωθούν σύντομα.

Αρχίζοντας από το ντέρμπι με την Αεκ η οποία αναμένεται να είναι ο βασικός μας αντίπαλος στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος  αλλά και οι αγώνες με Σάλκε και Σπάρτα στο Europa League, η ομάδα μας καλείται να δείξει ότι έχει την ποιότητα και βάθος που θα φέρει τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Ο Κετσπάγια επίσης μας θυμίζει όποτε χρειαστεί ότι δεν μπορούν να υπάρξουν άμεσα εντυπωσιακές αλλαγές ή και βελτίωση θέλοντας να κατεβάσει τον πήχη των προσδοκιών αλλά είναι δεδομένο πως το υφιστάμενο ρόστερ μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!