Πόσο μπορούμε να βελτιωθούμε σε ένα 10ημερο;

Το άγχος που τραβήξαμε από τη στιγμή της ισοφάρισης μέχρι το τελικό σφύριγμα του ψεσινού αγώνα ανήκει στο παρελθόν αλλά κυνηγά όσους ανέμεναν ή και απαιτούσαν πιο εύκολη πρόκριση επί της Vardar. Η αλήθεια είναι ότι απέναντι σε μια μέτρια ομάδα ο ΑΠΟΕΛ συνάντησε τεράστιες δυσκολίες αλλά όπως είπε και ο Πασιένσια περάσαμε δίκαια αφού δείχναμε και ήμασταν ανώτερη ομάδα.

Η προσοχή και έγνοια πλέον αφορά τη συνέχεια και κατά πόσο η ομάδα μπορεί το επόμενο 15νθήμερο να δέσει και να βελτιωθεί σε τέτοιο βαθμό που να περάσει και το εμπόδιο της Midtjylland. Το τι αναμένεται να επιβεβαιωθεί και στην πράξη είναι ότι η πρωταθλήτρια Δανίας είναι ανώτερη ομάδα από την Vardar.

Ο προπονητής μας έκανε αναφορά στα περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν κρίνοντας σκόπιμο να αναφέρει ότι μόνο 25 μέρες έχουν περάσει από την ημέρα που άρχισε η προετοιμασία. Η εκτίμηση των υπευθύνων είναι ότι ο χρόνος πλέον θα λειτουργεί υπέρ μας και ήταν για αυτό που ήταν σημαντικό να περάσουμε το εμπόδιο της Vardar.

Η γενική παραδοχή είναι ότι υπάρχει ποιότητα στο ρόστερ και το ζητούμενο είναι να μπορέσει να βγει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Οι λόγοι που ο Πασιένσια προτίμησε συγκεκριμένους παίκτες στους πρώτους δυο αγώνες αποτελούν αφορμή για πολλές συζητήσεις ανάμεσα στους οπαδούς μας. Η επιμονή στον Πιέρο Σωτηρίου για παράδειγμα αλλά και η χρησιμοποίηση του Λεαλ στα άκρα είναι μόνο κάποια από τα θέματα για τα οποία γίνεται έντονη κουβέντα.

Ο προπονητής από την πλευρά του έχει το δικό του σκεπτικό και από τη στιγμή που είναι αυτός που αποφασίζει θεωρούμε ότι γνωρίζει πράγματα που δεν είναι αντιληπτά ή κατανοητά στους προπονητές της κερκίδας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!