Σαφείς προτροπές προς την ομάδα

Ο Πρόδρομος Πετρίδης έκανε δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα και η ουσία αυτών αφορούσε τις έμμεσες προτροπές του έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει επιτέλους να βελτιωθεί. Μόνο έτσι θα μπορέσει να προκριθεί όπως τόνισε αφού η εμπειρία και ο κόσμος δεν θα είναι αρκετό..

Αναλυτικά οι δηλώσεις …

«Ένα καλύτερο ΑΠΟΕΛ από αυτό που είδαμε σήμερα δεν νομίζω να έχει πρόβλημα. Πρέπει να συνειδητοποιήσουν οι παίκτες ότι πρέπει να παίξουν καλύτερο ποδόσφαιρο. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν ήταν αρκετό. Με ένα κατάμεστο ΓΣΠ, με το 12ο παίκτη στο πλευρό μας και με καλύτερη και μεγαλύτερη προσπάθεια από τους παίκτες θα μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση» ανέφερε αρχικά ο κ. Πετρίδης.

Για το γεγονός ότι το ΑΠΟΕΛ, έχει την εμπειρία σε τέτοιου είδους παιχνίδια…

«Έχουμε μεγαλύτερη εμπειρία από την Αστάνα. Και εμείς όμως για να το αποκτήσουμε αυτή την εμπειρία, βρεθήκαμε με στη θέση τους. Έχουν κίνητρο όπως είχαμε εμείς το 2009. Αυτό δεν λέει τίποτα, αν δεν κάνεις την σωστή εμφάνιση. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι, όμως αυτό εξαρτάται από τον προπονητή και τους παίκτες».

Για τον κόσμο…

«Ελπίζω και εμείς να έχουμε soldout. Με ένα γεμάτο ΓΣΠ θα πάρουν τη ψυχολογία οι ποδοσφαιριστές για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Δεν είναι φόβητρο η Αστάνα, φτάνει να παρουσιαστούμε με το πρόσωπο που πρέπει».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!